В Іраку було скоєно вбивство 22-річної моделі та "Міс Багдад" в минулому Тару Фарес. Молоду дівчину було застрелено ввечері у власній машині. Невідомі випустили в її тіло три кулі. Така інформація стала відома з соцмереж.

Фарес була знаменита своїм вкрай сміливим для мусульманських правил способом життя, який вона презентувала у своєму профілі в Instagram (в мережі у дівчини було 2,7 мільйона фоловерів). Вона робила фотографії з цигарками, демонструвала свої татуювання і оголене тіло.

Моделі час від часу погрожували, їй не раз доводилося з даної причини міняти міста, в яких вона зупинялася жити. Однак конкретний привід для загроз невідомий. Правоохоронні органи деталі не розголошують. В якості однієї з причин називають занадто відверті образи дівчини.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про вбивство підлітком своєї дівчини в якості спору. Відзначається, що хлопець вбив свою 15-річну половинку заради безкоштовного сніданку, який він міг отримати за виграний спір. Мати дівчини вимагає смертну кару за вбивство своєї дочки.

З'ясувалося, що підліток відвів дівчину в ліс і до смерті забив її величезним каменем. Крім бажаної винагороди, підлітки обговорили також і спосіб вбивства жертви: перераховувалося отруєння ягодами, виштовхування з обриву і багато іншого. За два дні до скоєння злочину хлопець запросив свою кохану на побачення і написав другу повідомлення: "Не кажи нічого, але будь готовий оплатити мій сніданок".

Також раніше в мережі з'явилася інформація про українку, яка протягом двох тижнів вважалася зниклою без вісті в Мексиці.

Як з'ясувалося, дівчина вирушила на побачення з місцевим жителем після зустрічі в супермаркеті до нього в квартиру, де він вбив її, а розчленувавши розкидав останки так, щоб поліція не змогла виявити жертву. Правоохоронці впізнали загиблу за татуюванням і залишками одягу. Відзначається, що дівчина жила і працювала в Мексиці протягом останніх 20 років.

Крім цього, Знай.UA повідомляв, що 24-річну вагітну дівчину в супермаркеті вбив струмом холодильник, коли вона просто доторкнулася до нього.

Також Знай.UA писав про те, що молодий чоловік вбив свою кохану в прямому ефірі в соцмережах на очах у рідних і близьких, обіцяючи зробити її знаменитою.