Всі знають, що собаки практично завжди схожі на своїх господарів. Однак далеко не всі знають, що деякі пси володіють досить високим інтелектом і можуть "синхронізуватися" зі своїми власниками.

Звичайно, просто бігати парком і ганятися за м'ячиком - це опція "за замовчуванням". Але, буквально днями у Полтаві відбулася досить кумедна ситуація.

Так, у Полтаві біля одного з супермаркетів чоловік просто виходив зі своєю собакою з магазину і прямував до свого велосипеда, як його вихованець одразу стрибнув, не кудись на раму велика, а прямо на плечі чоловіка. І ніби нічого дивного не сталося, парочка з впевненою мордою і вдумливою потилицею у картузі вирушила в дорогу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Про це стало відомо завдяки викладеному відео в мережі Instagram.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інцидент з нападом з ножем стався у Франції. У чоловіка відібрали бійцівську собаку і через це він почав погрожувати меру міста та начальнику поліції розправою.

У Франції чоловік напав з ножем на начальника місцевої поліції біля будівлі муніципалітету міста Родос. Потерпілий помер у лікарні. Начальника поліції атакував чоловік, який раніше вже був знайомий поліції міста. Французька радіостанція France Info повідомляє, що за тиждень до нападу у нього відібрали собаку. Таке рішення влади призвело до погроз на адресу мера і начальника поліції.

Варто нагадати, чим корисний кіт. Дійсно, від нього вдома одні проблеми – купа вовни на килимі, потрібно годувати, купати, і ще виконувати абсолютно всі забаганки, які прийдуть в пухнасту голову. Але ви навіть не здогадуєтеся, яка може бути від них користь. Саме домашні улюбленці здатні вилікувати від основнії недуги осінньої пори – депресії, і не тільки.

Нагадаємо, кожному по собаці: Супрун дозволила українським дітям заводити вихованців.

Як повідомляв Знай.uа Таксу з онкологією врятував 3D-принтер.

Знай.uа писав, у Києві зібралися в одному місці більше двохсот кішок.