У Запоріжжі стався жахливий інцидент з невеликим катером. Для любителів провести екстремальну рибалку "під градусом" 30 вересня закінчилося трагедією.

Завдяки повідомленням місцевих ЗМІ стало відомо, що водій катера набрав небезпечну швидкість, і в результаті з транспортного засобу вилетіли дві людини.

Один з потерпілих потрапив під лопаті гвинта і отримав важкі поранення, тіло другого постраждалого знайшли й дістали через кілька годин після аварії.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

"30 вересня близько 13 години дня в Запоріжжі біля причалу №9 перекинувся човен, в якому знаходилися три людини - два з них випали за борт. Один з них зараз перебуває в руках медиків - тіло було побито гвинтом. Через три години з річки рятувальники витягли тіло другого", - заявили в прес-службі обласного управління ДСНС.

Варто зазначити, що місцевий рибалка (свідок інциденту) заявив, що в одному з постраждалих пасажирів він впізнав начальника Запорізького рибоохоронного патруля Дмитра Чайку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилася тривожна інформація про те, що мігранти, які намагалися переплисти турецький округ Едірне не змогли дістатися до суші. Як повідомило місцеве видання TRT, в результаті аварії загинули 5 людей.

Всього в човні перебували 12 людей. Однак, точної інформації поки немає, а рятувальники ведуть роботи на місці затоплення човна. Сподіваємося, наслідки аварії будуть мінімальними.

Варто нагадати, що інцидент стався в неділю, 30 вересня, в Києві за адресою вулиця Франка, 37. Чоловік перевернувся на рівній дорозі. І винен у цьому сам. Водій вантажівки заснув за кермом і в результаті врізався в огорожу, розвернув його, залишивши лише 10-метрову діру.

Вантажівка в результаті зіткнення з огорожею перекинулася, проте водій не постраждав. Сам водій запевняє, що всього на секунду моргнув, а прокинувся вже у перекинутій машині. Хоча вибиратися йому допомагали поліцейські, ніхто в цій аварії не постраждав.

Нагадаємо, п'яна ДТП з дитиною: у мережі показали перші хвилини після аварії.

Як повідомляв Знай.uа дорога в Харкові знову залита кров'ю, копи шукають горе-водія.

Знай.uа писав, переломи і струс: нахабні копи влаштували пекельну аварію.