Українцям назвали нову "Міс Україна 2018", жюрі напередодні показу телеверсії конкурсу краси визначились з новою головною красунею, так як переможницю, яку назвали, 20 вересня, Вероніку Дідусенко дискваліфікували через порушення умов конкурсу.

Про це повідомляє "ТСН".

Леоніла Гузь

Отже, за рішенням членів журі заповітна корона дісталася 19-річній Леонілі Гузь з Херсонщини.

Саме вона представлятиме Україну в грудні цього року на найпрестижнішому конкурсі краси - "Міс Світу".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що наступний світовийконкурс краси пройде в Китаї на острові Хайнань. У ньому візьмуть участь понад 120 країн. Кому ж дістанеться почесний титул, стане відомо 6 грудня.

Додамо, що 20 вересня оголосили переможницю цьогорічного конкурсу краси і нею стала 23-річна Вероніка Дідусенко. Але вже за три дні у дівчини заповітну корону відібрали та звинуватили у порушенні правил договору.

Вероніка Дідусенко

Як виявилося, раніше Дідусенко була заміжня, також у неї є дитина, що за правилами конкурсу не допускаються учасниці з таким статусом. Вероніка, знавши про наслідки, приховала цю інформацію та поставила свій підпис, що вона згодна з усіма умовами.

Цей випадок викликав великий резонанс в суспільстві. Одні назвали красуню брехухою, інші ж підтримують її у відстоюванні власних прав та боротьбі з дискримінацією.

Також дівчина додала, що все одно добиватиметься поїздки до Китаю та боротиметься з несправедливістю на всесвітньому конкурсі краси.

Нагадаємо, Вероніка Дідусенко вперше розповіла про обман на конкурсі "Міс Україна".

Як повідомляв портал Знай.ua, дискваліфікована "Міс Україна" Вероніка Дідусенко, яка зовсім нещодавно прокоментувала скандал на конкурсі попросила вибачення.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вероніка Дідусенко заявила усім, що на конкурсі краси більшість дівчат насправді заміжні та виступила за права таких як вона.