Експерти назвали ТОП-5 автомобілів, які буквально "розсипаються" при відносно невеликому пробігу.

Перше місце в рейтингу займає кросовер Lifan X50. У Lifan X50 проблеми виникають в електроніці і з механічними елементами салону, включаючи двері. Через п'ять років машина буквально розвалюється. Ситуація ускладнена відсутністю ефективного сервісу Lifan.

Читайте нас в Viber

За ним слідує позашляховик Chevrolet Niva. На Chevrolet Niva з роками починають скаржитися багато власників – проблеми з салоном виникають в перший рік експлуатації. Матеріали обробки салону далекі від ідеалу. Через п'ять років Chevrolet Niva продовжує їздити, втрачаючи значну частку комфорту.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Кросовер Renault Duster невибагливий, кажуть експерти, але знайти на вторинному ринку машину у відмінному стані практично неможливо. Якість збірки і матеріали, що використовуються, включаючи технології, залишають бажати кращого. Можливо, підкреслюють фахівці, багато власників Duster економлять на його обслуговуванні.

На четвертій позиції знаходиться Chevrolet Cruze, у цій моделі неякісний "автомат", трубка охолодження занадто тендітна.

П'яте місце займає Citroen C4 II, що має дрібні проблеми з електронікою, коробкою передач і підвіскою. Конструкція машини складна і вимоглива. Власники цих автомобілів хвалять їх, але не стануть рекомендувати до покупки, вважають експерти.

Як раніше повідомляв портал, за статистикою, у серпні цього року українці купили понад 10 тисяч імпортованих уживаних автомобілів. Варто відзначити, що це новий рекорд на українському ринку. У 2017 році ця цифра була вдвічі меншою. Згідно з рейтингом найпопулярніша марка автомобіля - німецький Volkswagen. Минулого місяця українці купили 1,5 тисяч авто.

Нагадаємо, експерти знайшли доступну альтернативу "євробляхам".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" власникам "євроблях" підкинули сумну новину.

Також портал "Знай.uа" писав, які євробляхи полюбилися українцям.