Всіх цікавить коли в Україні почнеться опалювальний сезон. Насправді західна область, а саме Львів вже почали отримувати тепло в держустановах. З 1 жовтня тепло подається в університетах і лікарнях, а також садках і школах.

Ця область більше всього постраждала від заморозків і після масових звернень було прийнято рішення розпочати опалювальний сезон.

У Львові почали включати опалення в бюджетних організаціях. Тепло вже з'явилося в обласній клінічній лікарні та оранжерейно-тепличному комплексі Національного університету імені Івана Франка. Про це в понеділок, 1 жовтня повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Опалення в установах включили після звернень керівництва. В опалювальному сезоні 2018-2019 року підприємство "Львівтеплоенерго" буде подавати опалення понад 1600 житлових будинків, 198 освітніх установ (школи, дитсадки) і 46 медичних закладах (лікарні, поліклініки). Підприємство "Залізничнетеплоенерго" буде подавати опалення 525 житловим будинкам, 42 установам освіти (школи і садки) і шести медичним установам.

"Знай.ua" раніше повідомив: Монетизація субсидій: кому і коли видадуть гроші. Так, зараз вже відомо, що згідно експертних висновків монетизацію субсидій планують розпочати вже з 1 січня 2019 року. На першому етапі монетизація торкнеться близько 150 тисяч домогосподарств, які отримують допомогу від держави.

"Знай.ua" також повідомив: Ціни на опалення змусять українців забути про теплі до самого літа: шокуючі цифри. Обігрів своїх будинків цієї зими влетить українцям у копієчку. Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження має оприлюднити розраховані середньозважені тарифи на тепло, вироблені з використанням газу для потреб населення і бюджетних установ.

"Знай.ua" також зазначив: Стало відомо, коли киянам повернуть гарячу воду. Сьогодні стало відомо як будуть дорожчати комунальні тарифи. Звичайно ж ціни не можуть стояти на місці. Собівартість надаваних комунальних послуг вище ніж за неї стягується оплата.