Майже рік на розгляді в суді знаходиться справа Зайцевої-Дронова. Ці два водія були винними у смерті шести громадян. Нагадаємо, що Зайцева на своєму авто вилетіла на тротуар і на швидкості в'їхав у натовп.

Справа була на розгляді багато разів, проводяться нескінченні обговорення і експертизи, але до вердикту ще дуже далеко. Здавалося б, така очевидна справа не може прийти до логічного завершення. Суд топчеться на місці і не дає жодних результатів. Родичі постраждалих змушені були звернутися в найвищу інстанцію з проханням про захист.

Справа Зайцевої тепер перебуває на контролі в Адміністрації президента. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналіст Тетяна Доцяк.

"Справа Румянцева-Дронова тепер тримає на контролі Адміністрація Президента", - написала вона.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Доцяк нагадала, що постраждалі в липні звернулися з проханням до Петра Порошенка як гаранта Конституції, захистити їх права та свободи, взяти під особистий контроль хід справи, перевірити численні порушення, а в разі їх підтвердження - притягнути винних до відповідальності.

Чи буде досягнута справедливість? Очевидно, що Зайцева-Дронов винні. Родичі загиблих і постраждалих в ДТП людей хочуть побачити справедливе рішення. Черговий суд вже не за горами, за результатами його ми побачимо як президентський нагляд впливає на судову систему.

"Знай.ua" також повідомляє: справа Зайцевої: фігуранти кривавого ДТП почули вердикт суду. Київський районний суд Харкова залишив у СІЗО головних фігурантів кривавого справи - ДТП на вулиці Сумській, де у 2017 році загинуло шість осіб.

Як писав раніше портал "Знай.ua": Головне за ніч: пияцтво і хабарі у справі Зайцевої і останній день Януковича. В Оболонському районному суді Києва відбулося судове засідання по справі про державну зраду колишнього президента-втікача Віктора Януковича. Йому дали можливість виступити з останнім словом та визначилися з датою: 12 жовтня о 10 годині ранку. Окремо суддя зобов'язав колишнього президента України виступати без посередництва російської влади.