Календар несприятливих, небезпечних і поганих днів жовтня 2018 року допоможе дізнатися, в який день потрібно знизити активність і діяти обережно.

3 жовтня - Меркурій в квадраті до Плутона

Квадрат Меркурія з Плутоном характеризується підозрілістю, недовірою, дратівливістю. Основна увага людей приділяється матеріальному, активізуються шахрайство, обман, наклеп. У цей період цінується престиж, а не справжні почуття.

Осінь
Осінь

9 жовтня - молодий Місяць у Терезах

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Молодик - завжди несприятлива пора для будь-яких починань. Краще в цей день зайнятися вирішенням повсякденних питань, які не вимагають неординарного підходу. Можна присвятити його стратегічному плануванню.

10 жовтня - Меркурій в квадраті до Марса

Меркурій у цей день перебуває в Скорпіоні і це поєднання в опозиції до Урану створить складнощі у стосунках людей, а також вирішенні важливих питань. Аспект дає конфлікти, психологічні перевантаження.

Осіння погода
Осіння погода

12 жовтня - Сонце в квадраті до Плутона

Цей період характеризується труднощами у проникненні в суть речей і вимагає від людини якісного стрибка в свідомості і духовному розвитку, інакше день загрожує руйнуваннями в роботі. Люди можуть стати нестриманими, нетерпимими, з'являються диктаторські замашки.

У сімейних взаєминах посиляться сплески ревнощі і підозрілість.

19 жовтня - Меркурій в квадраті до Марса

Квадрат Меркурія з Марсом дає внутрішнє занепокоєння, нервозність і слабку силу волі. В цей день всі свої починання дуже важко буде довести до кінця, договірні зобов'язання не здійсняться. Ділові переговори можуть провалитися, іспит - закінчитися невдало.

У взаєминах будь-якого роду можливі розбіжності, підвищиться ризик бути обдуреним.

Осіння хандра
Осіння хандра

24 жовтня - Сонце в опозиції до Урану

Аспект дає ексцентричність, свавілля і схильність до драматизації подій. У поведінці може проявитися ірраціональність. Звідси - конфлікти і невдачі. Фінансові операції будуть збитковими.

Нагадаємо, Супрун розповіла, як побороти осінню хандру.

Як повідомляв Знай.uа, фахівці розповіли, як убезпечити себе від нудьги.

Знай.uа писав про те, що таке нудьга і як з нею боротися.