У ранковому попередьому зведенні за третє жовтня прес-центр Об'єднаних сил серед іншого зафіксував і великі бойові втрати терористів:

"За даними розвідки за минулу добу 2 бойовиків російсько-окупаційних військ загинули і 2 поранені".

Донбас
Донбас

У свою чергу український патріот з окупованих територій і блогер "Necro Mancer" довідався і повідомив сьогодні історію загибелі самохідної артилерійської установки ДНР разом з екіпажем":

"На фото, ймовірно, та САУ 5-ої ОМСБР 1-го армійського корпусу, в якій 21/08/16 після влучення снаряда здетонувала боеукладка, 4 "вантаж 200". В САУ загинули сержант Безсмертний Роман "Ромео", сержант Бугай Віталій "Тур", рядовий Моргун Андрій "Рубін" (вони на фото). При спробі порятунку екіпажу загинув лейтенант Бут В'ячеслав "Слон" з Кривого Рогу".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жахливі цифри стистики дитячої смертності на Донбасі глибоко шокували Україну. Стало відомо, що понад 100 дітей постраждали в результаті підриву мін.

Розмінування ведеться щодня, але неможливо знайти всі міни залишені ворогом. Діти є діти: бігають, граються , забираються в місця, куди дорослому не пройти і як сумний підсумок - смерть від вибуху на міні. Влада робить все можливе і неможливе, роботи ведуться щодня, але факт залишається фактом - 140 життів під загрозою або загублені назавжди.

Також ми писали, що керівництво російських Збройних сил активно займається підготовкою окупантів до нового наступу на підконтрольних територіях Донбасу.

Про це в середу, 3 жовтня, на брифінгу заявив прес-секретар Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк. Він також зазначив, що в районах, де знаходяться передові позиції з окремими підрозділами, окупанти вправляються в умінні переходити до наступу.

Нагадаємо, 2 жовтня, стало відомо, що у Донецькій області українські військові ліквідували бойовика "ДНР" Артема Сидорова по кличці "Харза".

Як раніше повідомляв Знай.uа, Путін нишком готує підступний наступ.

Також портал Знай.uа писав, що більше сотні дітей загинули на Донбасі.