Українці вже звикли до перепадів температури і різних погодних несподіванок, які спостерігаються в цьому сезоні.

Нещодавно в мережі з'явилася новина про те, що в Українських Карпатах випала величезна кількість снігу.

Карпати в снігу

Місцеві жителі розповіли РБК-Україна про те, що на горі Піп Іван білий покрив місцями досягає висоти до півметра. Крім того, жителі регіону розповіли на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста в соцмережі Facebook додаткову інформацію, а також опублікували яскравий знімок засніженої гори.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як додали в мережі:

"Станом на 13.00, 04.10.2018 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість до 50 м, вітер західний 5 м/с. Температура повітря -1°С. Вище зони лісу дороги і стежки майже не проглядаються. Сніговий покрив до 0,5 м ".

Відповідний знімок був зроблений в четвер, 4 жовтня, близько 13 години дня. Крім того, температура повітря в цій місцевості близько 1 градуса морозу. Видимість на горі до 50 метрів.

Варто згадати про те, що Чорногора - найвищий гірський хребет в Українських Карпатах, в який входить і найвища точка України - гора Говерла, 2061 м.

У свою чергу гора Піп Іван - одна з найвищих вершин Українських Карпат, висота 2028 м. Гора знаходиться на південно-східному кінці головного хребта масиву Чорногора, на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Нагадаємо, непогода накрила Україну. Ще минулого тижня українці раділи літній погоді і ніжилися в променях спекотного сонця.

Як повідомляв Znaj.ua, багато українців вже встигли на власному досвіді відчути перепади температури, які спостерігаються в Україні.

Також Znaj.ua писав про те, що за прогнозом Наталки в цей день буде хмарна прохолодна погода і холодне повітря. Вологі хмари і дощі варто очікувати на Заході, на Півночі, в більшості областей Сходу і Центру. Але на південній частині України буде сухо.