Квартири
Квартири

Померти швидше: скільки потрібно збирати на квартиру в Україні

Скільки часу потрібно, щоб купити квартиру, якщо відкладати з середньої української зарплати? Цю цифру підрахував DOM.RIA. Як основу взяли сім'ю з двох осіб, яка отримує середню зарплату по регіону і не знімає житло. Одну з зарплат ймовірна пара повністю відкладає на купівлю житла, на другу живе.

У результаті виявилося, що "найситіша" за рівнем зарплат Київська область виявилася найнеблагополучнішою для покупки житла.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

ВМС України
ВМС України

Турчинов анонсував масштабну відповідь на провокації Росії в Азовському морі

Українські військові проведуть широкомасштабні навчання в Азовському морі. Про це повідомив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів про те, як відреагує Україна на заплановані Росією навчання в Азовському морі.

Ваші автомобілі під загрозою: вандали в Києві вийшли на полювання

У Києві поліція розшукує автовандалов, які сьогодні вранці проткнули шини близько 10 машин. Про це повідомили в прес-службі Подільського управління поліції в Києві. Крім того, у поліції зазначили, що правоохоронці з заявою звернувся лише один автовласник, який постраждав від незаконних дій невідомих.

Сенат США
Сенат США

Геноцид в Україні: Сенат США офіційно визнав смерть мільйонів

Українців сколихнула новина про те, що Сенат США визнав Голодомор 1932-1933 років геноцидом українського народу. Прийнята резолюція також засуджує систематичні порушення прав людини, вчинені радянським урядом проти українського народу.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Омбудсмен, інспектори та українізація: чого чекати від нового мовного закону

Голосування за мовний законопроект йшло дуже важко в сесійній залі. Зараз вже відомо, що голова Верховної Ради Андрій Парубій під час прийняття важливого законопроекту пішов на порушення регламенту, адже цілих сім разів ставив на розгляд парламенту один і той же законопроект. Незважаючи на те, що у регламенті зазначено, що таку кількість разів законопроект не можна виносити на розгляд нардепів.