Терористичні угрупування так званих "Л/ДНР" з кожним днем стають все менші за чисельністю, хоч і намагаються це приховати. Нещодавно вони втратили ще двох найманців. Аби не лишати такий факт у таємниці, знімки ліквідованих бойовиків опублікував на своїй сторінці в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.


Втрати ворога на Донбасі


Військовий зазначив, що наприкінці минулого місяця стало відомо про смерть Михайла Немирівського із Москви (позивний "Батько Тук"), а 4 жовтня не стало терористи з Краматорська:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Піскорська Валентина з Краматорська, з перших днів окупації санінструктор в рядах бойовиків, син терорист НЗФ. Хвороба", - прокоментував Штефан.


До слова, терористи досі ігнорують всі можливі домовленості і про "режим тиші" на Донбасі не йдеться. Приміром, минулої доби російські окупанти 9 разів поспіль відкривали вогонь по позиціях наших бійців, двоє солдатів ЗСУ в результаті обстрілу загинули.


Більшість із тих, кого направляють з РФ на Донбас, за даними української розвідки, спочатку проходили так звані "навчання", переважно – на території Ростовської області, а вже потім їх перевозили на тимчасово окуповані українські території.


Про це їм повідомляли ледь не в останній момент, дуже часто на вечірньому шикуванні оголошували список тих, кого призначили на роль "гарматного м'яса", а вже вранці їх завантажували разом зі зброєю до КАМАЗів.

Техніку терористи нерідко перефарбовують, аби наближаючись до лінії кордону залишатися якийсь час невпізнаними.


Дивіться: ворог використовує мешканців Донбасу для прикриття


Нагадаємо, маленька донечка загиблого на Донбасі героя вразила відважним вчинком.
Як повідомляв Знай.ua, українські військові ліквідували "гуманітарний конвой" Росії на Донбасі.
Також Знай.ua писав, командир легендарного екіпажу бойового катера показав різницю між українським та російським флотом.