На Хмельниччині та Вінниччині з 8 по 19 жовтня відбудуться багатонаціональні військові навчання "Чисте небо — 2018", де будуть представлені найкращі зразки світової авіації.


Чисте небо-2018: іноземні гості та сучасна техніка


В Україну на тренування прибудуть учасники з США, Румунії, Польщі, Королівства Бельгії, Королівства Данії, Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, королівства Нідерландів, Грецької Республіки та Естонської Республіки.

Чисте небо – 2018
Чисте небо – 2018


Планують презентувати понад 40 літальних апаратів, десятки зенітних ракетних комплексів і засобів Радіо-технічних військ. Повітряні Сили ЗСУ отримають змогу перейняти досвід іноземних колег і безперешкодно виконувати завдання з силами НАТО.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Чисте небо – 2018
Чисте небо – 2018


Одні з найпопулярніших тут - винищувачі McDonnell Douglas, ці літаки будуть зі складу 144-го винищувального крила Повітряних Сил Національної гвардії штату Каліфорнія.

Чисте небо – 2018
Чисте небо – 2018

Чисте небо – 2018
Чисте небо – 2018

Випробують також американські F-15 - всепогодні тактичні винищувачі четвертого покоління, призначені для завоювання переваги в повітрі, прийняті на озброєння в 1976 році.

Чисте небо – 2018
Чисте небо – 2018


Анонсували також тестовий політ С-130транспортний літак, розроблений фірмою Lockheed на початку 1950-х років. За понад 40 років серійного виробництва випущено більше 2,2 тисяч літаків понад 60 модифікацій.

Чисте небо – 2018
Чисте небо – 2018


Можна буде оцінити і можливості Boeing KC-135 Stratotankerамериканський реактивний чотирьохдвигуний спеціалізований багатофункціональний військово-транспортний літак/літак-заправник, спроектований на початку 1950-х.


Дивіться: масштабні військові навчання української армії


Нагадаємо, колишній контрактник показав всі проблеми ЗСУ зсередини.
Як повідомляв Знай.ua, українська компанія "Техімпекс" представила новітній бойовий модуль для потреб ЗСУ.
Також Знай.ua писав, на Закарпатті зафіксували рух військової колони.