Це свято отримало таку назву, тому що ті люди, які потрапили в якусь життєву неприємність, у кого були грошові проблеми, могли дізнатися свою долю, а значить і вирішити пізніше це питання. Щоб це зробити потрібно прийти в місце, де дві річки зливаються воєдино, набрати в дві ємності однакову кількість води з кожної річки. Потім принести ці глечики або інший посуд з водою додому і спостерігати: звідки вода швидше випаруватися. Якщо першим спорожніє той, де була вода з більш повноводної річки, то нескоро закінчаться неприємності. Якщо навпаки, то скоро. Але ніхто не знав, які сюрпризи може підкинути доля, тому навіть вираз є: "Від суми та тюрми не зарікайся".

Сьогодні не можна згадувати і перераховувати свої біди, інакше скільки нарахуєте, стільки і буде їх в майбутньому. Щоб не наврочити кого-то поки хваліть за доброту, здоров'я або красу, сьогодні треба стукати по дереву і плюнути через ліве плече. Не можна сьогодні марно божитися, просто так і в жарт, не можна і лихословити при цьому. Інакше нещастя рано чи пізно знайде тебе. А щоб прибуток був, потрібно покласти в гаманець монетку з вадою, не ту, яку знайшли, а ту що дали, і зберігати її.

З цього дня добре буде йти шиття, пряжа і в'язання. День відмінно підходити для жіночих та дівчачих посиденьок.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Але в іншому день нещасливий, дуже багато обманів, навіть ті люди, які не хочуть, все одно підведуть вас. Від вас буде потрібно розсудливість і стриманість весь день. Не можна планувати сьогодні нічого нового і здійснювати великі покупки, не можна давати і в борг. З 12:00 до 13:00 сьогодні потрібно мовчати, щоб не посваритися ні з ким.

День такий, що жінки будуть занадто активними, а чоловіки ледачими. Але обом корисно пити яблучний сік. Ті, хто народилися сьогодні майстерно будуть звертатися з каменем і глиною, особливо вони відрізняються працьовитістю, а їх камінь-талісман - опал.