Всесвітньо відома скульптор з Нідерландів Маргрит ван Бріфорт, яка створила відомого Почекуна, днями презентувала своє нове творіння.

Скульптура являє собою зморшкувату тушу тілесного кольору з великими очима і людськими ногами. Митець уточнила, що її новому творінню потрібно ім'я англійською мовою.

У підписі до фото говориться, що подивитися на творіння можна буде на виставці у Гаазі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто нагадати, що всесвітньо популярний мем Почекун з'явився в соцмережах в 2017 році. За словами автора, вона присвятила роботу відвідувачам поліклініки, які терпляче чекають своєї черги.

Нагадаємо, робота українського дизайнера Миколи Коваленка стала мемом на фейковому акаунті президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа в Facebook.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Про це повідомляє telegraf.design. На поширеному в мережі мемі зображена кепка з написом Russia, при цьому літери U, S і A виділяються на загальному тлі, що дуже схоже на роботу Миколи Коваленка.

"Кепка нової президентської кампанії Дональда Трампа в 2020 році. Зроблено в Китаї", - повідомляє напис на картинці.

Псевдотрамп, на якого підписані майже 600 тисяч користувачів, в пості цікавиться авторством цієї кепки. Але і творець дизайну (українець Микола Коваленко) також хотів би це знати.

"Вчора в інтернеті побачив кепку, де ідея була дуже схожа на мій плакат. Мені звичайно приємно, що ідею запозичили з моєї роботи, але правильніше було б зв'язатися зі мною і запитати", - говорить Микола Коваленко.


Як писав раніше Знай.ua, популярна в Рунеті фотографія, на якій дівчина, сидячи на колінах у хлопця, тримає іншого за руку, потрапила на міжнародний іміджборд Reddit.

Мем про "любовний трикутник" став дуже популярний за кордоном.


Також Знай.ua писав про те, що росіяни якщо не можуть щось вкрасти, то все одно якось заграбастають. Так вийшло і з інтернет-мемом "Почекун".