На телеканалі "Крим 24" несподівано почали обурюватися діяльністю окупаційної влади Россії

Журналісти дозволили собі гостру критику і висловилися, що більшість жителів анексованого українського півострова змушені просто виживати.
Критика путінського режиму і навіть нецензурні висловлювання в сторону влади потрапили в ефір.

"Каміння з неба виявилися надто великими. Схоже, кримські колаборанти, заради жирної російської юшки вимагали на "референдумі" "ввести", вже починають розуміти, що, в яке місце і як глибоко ввела їм Росія. Навіть потихеньку починають майданити на місцевому ТБ", — із сарказмом зазначає автор посту.


Також ведучий програми підняв такі кричущі теми, як неякісна медицина в Криму. Він же зазначив, що влада не виконує обіцянок, про які так голосно заявляла перед «референдумом». Гострою проблемою залишаються бідні жителі, які повинні були отримувати космічні пенсії. Замість цього ми бачимо зовсім другу картину.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Не варто дивуватися, що Дмитро Медведєв бажає пенсіонерам: "Грошей немає, але ви тримайтеся". Просто народ і можновладці живуть у паралельних світах, а між ними — стіна з парканів та броньованих лімузинів. Так, Росію не доб'ють санкції і не військові експансії. Якщо що і знищить її, то внутрішні проблеми. І одна з головних — соціальне розшарування. У Росії вже років 20-30 будується кастове суспільство. І в ньому є тільки господарі і раби, в такому суспільстві немає місця ні совісті, ні справедливості", — заявляє ведучий, який, мабуть, просто втомився боятися.

В кінці виступу він закликає всіх земляків подивитися об'єктивно на все, що відбувається і позбутися ілюзій.

Нагадаємо, раніше в'язні Кремля надіслали Верховній Раді тривожне послання: подробиці.


Як повідомляв портал "Знай.uа" окупанти перетворили Сімферополь в убогу смітник.


"Знай.uа" писав, що в мережу злили фото нової грізної техніки ЗСУ.