Синоптики повідомляють, що початок наступного тижня почнеться з тепла

У понеділок, 8 жовтня, у всіх областях буде сухо і тепло. На заході температура досягне +23 градуси


Прогнозують, що формувати погоду в найближчу добу буде антициклон. В Укргідрометцентрі переконують, у понеділок опадів не очікується, вітер буде переважно південного напрямку до 10 метрів в секунду.

Нічна температура коливається в межах 6-11°С, у східних областях місцями 3-5° тепла; вдень 17-22°С тепла, в Карпатах 11-16°C
На заході України очікується приємна сонячна погода. Тут температура повітря вночі +6…+9 градусів, вдень +18…+23 градусів. У Карпатах теж збережеться ясність. Температура вночі +5…+7 градусів, вдень +19…+21 градусів. Північні регіони опади оминуть. Вночі очікується +5…+7 градусів, вдень +16…+18 градусів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


У центрі України також сонячно, тому можете сміливо залишати парасольки вдома. Температура повітря вночі +4…+8 градусів, вдень +17…+20 градусів.
На сході буде ясно. Температура повітря вночі +3…+5 градуси, вдень +17…+19 градусів. На півдні теж очікується сонечко. Температура повітря вночі +4…+13 градусів, вдень +15…+19 градусів.


В Криму без опадів. Температура повітря вночі +5…+7 градусів, вдень +18…+20 градусів. У столиці утримається сонячна погода, температура вночі 8-10° тепла, вдень близько 20°.


У вівторок теж опади оминуть регіони України стороною. Вранці може спостерігатися легкий туман. Вітер не буде поривчастим, всього до 8 метрів в секунду. Температура вдень – до 20 градусів тепла, вночі – до 10.


Незважаючи на настільки сонячний прогноз на наступний тиждень, друга середина жовтня обіцяє бути дуже холодною. Про це повідомляє завідувачка відділом кліматичних досліджень і прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС та НАН України Вазіра Мартазінова.


До 18 жовтня в Україні буде сильне похолодання. Цікаво, що таких низьких температур не буде навіть в листопаді і грудні. Очікуються морози до 8 градусів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" парасолька не допоможе: до українців на одну ніч прийде зима.


"Знай.uа" писав, стало відомо, коли зігріють Київ.