На Донбасі в зоні проведення ООС за минулу добу, 7 жовтня, путінські бойовики зранку до пізнього вечора вісім разів порушили так званий "режим тиші". На щастя, втрат серед українських захисників немає.

ЗСУ
ЗСУ

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру штабу ООС.

Ранкове зведення на 07:00 08 жовтня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 7 жовтня,...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 7 oktober 2018

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Путінські головорізи відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Новотошковське, Катеринівка та Широкіно.

Стало відомо, що в районі Водяного було використано ствольну артилерія калібру 122 мм, міномети 120-го калібру та озброєння БМП. З озброєння бойової машини піхоти також вели вогонь по опорному пункту поблизу Кримського, а в районі Гнутово стріляли з мінометів калібру 82-мм і вели снайперський вогонь.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міноборони України за сприяння неурядової організації The HALO Trust розробив інформаційну карту територій, які забруднені мінами і вибухонебезпечними залишками війни. Карта розміщена на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України.

"В даний час Україна є однією з найзабрудненішою мінами та вибухонебезпечними предметами залишками війни країн у світі", - зазначають у Міноборони.

Як пояснюють у міністерстві, карту розробили з метою зниження загрози нещасних випадків від несанкціонованого поводження з вибухонебезпечними предметами, адже з початком агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей мали місце неодноразові випадки підриву військовослужбовців і цивільного населення на вибухонебезпечних предметах.

Варто нагадати, що в мережі опублікували ексклюзивні кадри нової військової вантажівки, яку буде передано на потреби ЗСУ вже найближчим часом. Зараз вже відомо, що новий автомобіль було розроблено на Бориспільському автозаводі. У свою чергу експерти зазначають, що нова вантажівка замінить в українській армії застарілу вантажівку Газ-66.

Нагадаємо, Росія "поклала око" на український газ.

Як повідомляв Знай.uа "вибори" в "ДНР": Пушилін прибрав "народного губернатора" зі шляху.

Знай.uа писав, скільки Путін витрачає на Донбас і Крим: названа офіційна цифра.