Протягом найближчих двох тижнів погода потішить українців теплом та сонцем.

Про це розповіла заступник начальника відділу метеорологічних прогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

"Різкого зниження температури найближчий тиждень не чекаємо, навіть на наступному тижні температурний фон дещо знизиться, але це буде +13...+18 °C по всій країні. Тобто найближчі 10, а то і 15 діб різкого похолодання не буде", – сказала синоптик.

У найближчий тиждень вдень буде дуже тепло, подекуди стовпчики термометрів піднімуться о +22 градусів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, через 2 тижня після початку метеорологічної осені в Україні наступило бабине літо.

Раніше фахівці повідомили, що метеорологічне літо у Києві, яке розпочалось 29 квітня, завершилось 22-го вересня і загалом тривало 147 днів. Кліматологи обсерваторії визначили, що воно було на 28 днів більшим за норму.

Погода на 9 жовтня

У вівторок по всій території України суха та сонячна погода, подекуд

Повітря прогріється у південних та центральних областях до +17-20 градусів.

У столиці, 9 жовтня, максимальна денна температура складе 15 градусів вище нуля.

А от в кінці жовтня слід утеплюватся, адже на зміну теплу прийдуть перші морози.

Нагадаємо, медики порадили, що робити при застуді восени. Ці прості рецепти допоможуть підняти настрій та швидко позбутися неприємних симптомів.

Як повідомляв портал Знай.ua, 6 жовтня ввечері біля берегів Гаїті стався землетрус магнітудою 5,9 за шкалою Ріхтера. В результаті потужної стихії є загиблі та ще багато людей зникли без вісти.

Як повідомляв портал Знай.ua, також потужний землетрус магнітудою 4,8 балів стався на острові Сицилія. Епіцентр поштовхів знаходиться на глибині 9 кілометрів. від досить потужних поштовхів, які тривали близько хвилини, ніхто сильно не постраждав та сильних руйнувань не зафіксовано.

Дивіться: Чим зайнятися з дитиною на вулиці восени