У Російській Федерації, яка любить хвалитися своїми "потужними" мостами, абсолютно "випадково" на Транссибірську магістраль впав шляхопровід. Варто зазначити, що за кілька секунд до катастрофи під мостом проїхав поїзд.

Одне з російських видань в Twitter повідомило, що інцидент стався вранці у Свободному, третьому за величиною місті Амурської області. Місцеві рятувальники заявляють, що обрушилися два прольоти по Михайло-Чесноковской вулиці.

Так, під час падіння по мосту їхала вантажівка. Водія госпіталізували з забоєм грудної клітини, відкритим переломом гомілки та роздробленою стопою. За попередньою інформацією, міст звалився через те, що по ньому їхала важка вантажівка.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

А ось на відеозапису з камери, яка знаходилася ближче до місця аварії, видно, що один із залізничників у момент обвалення знаходився біля опори між першим і другим прольотами мосту. Після обвалення чоловік вибігає з клубів пилу, за його спиною падають дроти лінії електропередачі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багатостраждальний Шулявський міст у Києві почнуть демонтувати вже на початку листопада. Про це заявив директор КП "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва" Максим Калінін. За його словами, на цю роботу піде не один місяць, швидше за все демонтаж проводитимуть до кінця зими.

"Роботи з демонтажу не можуть пройти за день-два. Це певний процес, він триватиме протягом 3-3,5 місяців. Але на активну стадію, коли вже будемо демонтувати самі бетонні конструкції, ми орієнтовно вийдемо в середні грудня", - сказав Калінін.

Варто нагадати, що в Києві планують реконструювати міст Патона спільно з Інститутом електрозварювання після ретельного обстеження за 4 мільйони гривень.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби КМДА. У повідомленні говориться, що міст потребує капітального ремонту через тривалу експлуатацію та незворотній корозійній процес на металоконструкціях.

Нагадаємо, в Україні знайшли вирішення проблеми аварійних мостів.

Як повідомляв Знай.uа десятки людей трагічно загинули під завалами ущелини.

Знай.uа писав, Шулявський міст закрили надовго.