У Дніпрі на Курчатовському ринку продають військову уніформу Національній гвардії, на якій стоїть позначка "не для продажу".
Про це повідомляють Національні дружини, які провели рейд по ринку.

"Незважаючи на напис на формі "Власність НГУ, не для продажу", на прилавку можна знайти комплекти білизни, бушлати, брюки. А якщо серед асортименту немає вашого розміру, то продавець пропонує привезти через кілька днів", – пишуть вони.

Дружинники задаються питання, чому форма Нацгвардії продається на ринку, в той час, коли бійцям цієї структури не вистачає уніформи.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"На місце викликали міліцію, написали заяву. Місцева поліція розбирається, прийняли рішення вилучити товар", – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в ніч з понеділка на вівторок, 9 жовтня, у Чернігівській області на складах ВСУ, де зберігаються боєприпаси, сталася детонація. Що стало причиною - поки що тільки належить з'ясувати.

📛 Незаконний продаж форми Нацгвардії України ▫Проводячи щонедільний контроль продажу товарів, на Курчатовському ринку...

Geplaatst door Національні Дружини op Maandag 8 oktober 2018

На даний момент з Ічні, яка стала епіцентром ПП, рятувальники масово евакуюють жителів. Подалі від пожежі вже вивезли близько 10 000 чоловік. Очевидці повідомляють, що ще до приїзду ДСНС люди сідали в машини і їхали самі, найчастіше в бік Ніжина і Чернігова.

"Територія 6-го арсеналу становить близько 682,6 га, з них технічна територія – 402 га. Організована евакуація населення із зони можливого ураження. До евакуації залучений автотранспорт. Евакуйовано близько 10 тис. осіб", - повідомляють представники Міністерства оборони.

В радіусі 20 кілометрів закрито повітряний простір, перекрито рух для поїздів і автотранспорту. Інформації про загиблих і постраждалих поки що не надходила.

Нагадаємо, пожежа на складах ВСУ: що встигли розповісти і показати на даний момент.

Як повідомляв "Знай. ua", на військових складах катастрофа, фото і відео шокують українців.

"Знай. ua" писав, что небезпечна інфекція родом з Росії атакувала Україну. Джерелом захворювання стала домашня корова.