За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 26 разів відкривали вогонь по українських позиціях, 4 рази застосувавши заборонену озброєння.

Донбас
Донбас

Обстріли були зафіксовані в районі населених пунктів Золоте-4, Новоолександрівка, Новозванівка, Троїцьке, Світлодарськ, Новолуганське, Красногорівка, Мар'їнка, Тарамчук, Новотроїцьке, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське, повідомляє на прес-центр ООС.

в зоні ООС
в зоні ООС

Бойовики вели прицільний вогонь із ствольної артилерії калібру 100 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Новолуганскому окупанти стріляли з мінометів 120-го калібру, артилерійської зброї калібру 100 мм і озброєння бойових машин піхоти. Захисники Троїцького і Світлодарська піддалися обстрілу з мінометів 82-го калібру.

бойовики
бойовики

В результаті обстрілу один український військовослужбовець отримав легке поранення. За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено і двох поранено.

З початку доби позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Широкіно на Маріупольському напрямку були обстріляні з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Раніше ми писали, що ватажок донецьких бойовиків Олександр Захарченко і так званий "міністр доходів" Олександр Тимофєєв за час війни в Україні встигли поповнити кишені на 24 мільярди рублів.

Про це повідомляє Telegram-канал Незыгарь, посилаючись на власні джерела у слідчій групі. Так, в повідомленні йдеться, що розслідуванням справи Захарченко та його спільників займаються "московські ревізори": це Контрольне управління, Міністерство фінансів і Міністерство економіки.

"Ревізори" встановили, що неодноразово на території донецької "народної республіки" таємничо зникали цілі склади з вугіллям, причому разом з вагонами зникали.

Нагадаємо, апетити Захарченко шокували навіть Путіна.

Як раніше повідомляв Знай.uа, ВСУ розгромили позиції бойовиків за лічені хвилини.

Знай.uа писав, що соцмережі насмішило відео з промовою бойовика так званої "ДНР" Бенесса Айо.