13 жовтня по всьому світу святкували День без бюстгальтерів, адже жінки саме таким чином хочуть звернути увагу на проблему раку молочної залози.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що день без ліфчика відзначають кожного року, проте це відзначення не занадто радикальне, як би цього хотілось. Найчастіше жінки та дівчата просто викладають свої фото без бюстгальтера проте і без оголення у соціальних мережах та закликають це робити інших.

Наразі вже відомо, що вчені довели, що бюстгальтер дуже сильно шкодить здоров'ю жінки, і якщо його носити 24/7 можні і зовсім захворіти на рак молочної залози. Адже, як відомо бюстгальтер сильно тисне на груди і навколишню зону, перешкоджаючи відтоку лімфи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У свою чергу доволі багато жінок зазначають, що носіння бюстгальтера рятує їх від занадто обвислого бюста, проте ця частина гардеробу не надто справляється з цією проблемою.

Більш того невдало підібраний бюстгальтер тільки погіршує становище. Адже у цій частині тіла є зв'язки і якщо їх не використовувати, вони просто можуть атрофуватися, що спричинить за собою збільшення відвисання.

Разом з тим варто відзначити, що буквально тисячі жінок підтримали цей флешмоб і заповнили Instagram своїми фото без ліфчика, підписуючи їх хештегом #nobra. У більшості з них вийшло залучити до цього флешмобу увагу й чоловіків, що лише посилило увагу до проблеми.

Світові зірки не залишились осторонь та підтримали цю акцію. Більше того деякі з них без жодних проблем можуть навіть повністю оголити свої груди, не кажучи вже про бюстгалтер.

У наш час подібні рішення не викликають резонансу, а навпаки, вітаються. Всесвітньо відомі виконавиці і акторки не тільки постають перед публікою в відвертих образах, а й у повсякденному житті залишають ліфчики на полиці, демонструючи принади свого тіла. Хоча є й такі, як Анджеліна Джолі, яка і зовсім видалила молочні залози, щоб уникнути можливість захворювання на рак.

Нагадаємо, Гросу сфоткала його, поки він спав.

Як повідомляв "Знай.ua", оголена Леді Гага показала, за що її люблять чоловіки.

Також "Знай.ua" писав, що королівська сім'я перетворила весілля на фільм для дорослих.

Анджеліна Джолі позбулася грудей