Відома українська співачка Аліна Гросу, яка вже досить давно живе і будує кар'єру в Росії, цілий рік інтригує своїх фанатів. Дівчина постійно натякає, що у неї є хлопець або навіть наречений.

На жаль імені хлопця Аліна не називає, проте засвітила його обличчя. Знімок співачка виклала в Instagram.

"Три роки разом", - підписала Гросу фото загадковим хештегом.

А ось в Insta-сторі співачка виклала зворушливе відео, як коханий спить у неї на плечі.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, знову вирішила порадувати своїх шанувальників відвертим образом. Цього разу співачка опублікувала у своєму Instagram фото в облягаючому боді з дуже глибоким декольте. Але питання, яке задала співачка своїм підписникам, зовсім не про бюст.

"А який у вас колір очей? У мене зелено-блакитний. Він змінюється в залежності від настрою", - написала Гросу. Але коли викладаєш фотографії з таким декольте, марно сподіватися, що хтось буде дивитися на колір очей. Тим не менш, деякі шанувальники все ж відповідали на питання Аліни. А багато написали позитивні і негативні коментарі.

Варто нагадати, що Аліна Гросу поділилася в мережі відвертою історією зі свого особистого життя. На своїй сторінці в Instagram 23-річна співачка розповіла про зраду бойфренда. Гросу опублікувала відверте фото, на якому постала в боді. Аліна поділилася спогадами про важкий момент у своєму житті. Артистка поцікавилася у шанувальників, чи ловили вони на зраді своїх коханих. А зі свого боку додала, що якось спіймала хлопця на зраді в свій день народження.

Нагадаємо, Аліна Гросу перетворилася на розпусну медсестру без халатика.

Як повідомляв Знай.uа цицьки вже в екран не влазять: Гросу вивалила все і навіть більше.

Знай.uа писав, груди запроданки Гросу покусали чи то бджоли, чи то пластичний хірург.