Студентка-фотограф Кеті Джой Кроуфорд з Батон Руж Луїзіани створила незвичайний проект, який підкорив користувачів мережі по всьому світу. Дівчина висловила самі непрості емоції, які їй доводилося переживати в атмосферних концептуальних фотографіях.

Для свого проекту Кроуфорд вирішила зробити серію фотографій, в якій вона описала свій досвід депресії і занепокоєння. Серія, яка називається Моє тривожне серце (My Anxious Heart), складається з 12 самовідданих автопортретів і особистих підписів, які передають калічущі ефекти психічного захворювання.

"Це швидко стало для мене катарсичнимим досвідом, який привів до такого зцілення і самопізнання. Я не хочу, щоб хтось відчував себе самотнім, так як тривога і депресія можуть ізолювати людину самі по собі", - зізнається фотограф.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ось кілька фотографій і підписи її чудової серії...

Відчуття, ніби задихаєшся:

"Вони продовжують говорити мені, щоб я дихала, я відчуваю, як груди рухаються вгору і вниз. Вгору і вниз. Вгору і вниз. Але чому мені здається, що я задихаюся? Я все ще не можу дихати", - пише дівчина.

Коли застряг у власній голові:

"В полоні мого власного розуму. Підбурювач моїх власних думок. Чим більше я думаю, тим гірше стає. Чим менше я думаю, тим гірше стає. Дихай, просто дихай, ще трохи і буде простіше", - коментує Кеті.

Відчуття, ніби застряг у власному житті:

"Я боюся жити і я боюся померти. Як з цим існувати?", - пише Кроуфорд.

Відчуття, яке паралізує:

"Це дивне відчуття, ніби на дні вашого шлунка. Воно схоже на те, коли ви плаваєте і хочете стати на дно, але вода глибша, ніж здавалося і ви не відчуваєте опори під ногами. І ваше серце завмирає", - описує дівчина.

На коливаннях між депресією і неспокоєм:

"Депресія – це коли ви не можете відчувати нічого. Тривога – це коли ви відчуваєте занадто багато. Ця війна постійно йде у вашій власній голові", - пояснює Кроуфорд.

Відчуття в пастці:

"Ви були створені для мене і мною. Ви були створені для мого усамітнення. Ви були створені отруйним захистом. Ви зроблені зі страху і брехні. Боязнь сухих обіцянок і втрати довіри так рідко дається. Ви формувалися все моє життя. Сильніше і сильніше", - описує дівчина цю лякаюче відчуття.

Нагадаємо, Dropbox почне переглядати фото користувачів.

Як повідомляв "Знай. ua", Шарліз Терон оголила шикарну груди для модного глянцю.

"Знай. ua" писав, що це відео доведе до сліз самих черствих.