Співробітники СБУ виявили у своїх лавах зрадника, який не лише довгі роки був співробітником, а і безпосередньо очолював службу у одному із найбільших міст України.

СБУ
СБУ

Про це розповідають ЗМІ із посиланням на прес-службу Дніпровської СБУ.

У п'ятницю, 12 жовтня, СБУ повідомила, що зрадники з органів місцевого самоврядування одного з населених пунктів Запорізької області занадто часто контактували з заступником начальника управління СБУ в Дніпропетровській області. Зрозуміло було, що така інформація випадково не розголошується.

Після цього у мережі з'явилося наступне відео з підписом:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Заступник голови дніпровської СБУ Володимир Михайлов допомагав вербувати жителів Запорізької області для російських спецслужб. Їздив в зону АТО, курирував роботу спецслужби на лінії розмежування", - йдеться у підписі під відео.

На відео видно, як спецназ СБУ вривається в квартиру чоловіка з татуюванням на руці. У будинку знайдено багато зброї, що для офіцера СБУ є нормальним.

СБУ
СБУ

Журналісти припускають, що СБУ або прокручує чергову багатоходову секретну операцію, або хоче попередити своїх співробітників, що заради зрадників ніхто не буде захищати честь мундира.

Нагадаємо, у Донецькій області співробітники української контррозвідки під керівництвом Головної військової прокуратури знешкодили та затримали небезпечного бойовики терористичної організації "ДНР".

СБУ
СБУ

З'явилася інформація, що оперативники спецслужби затримали керівника однієї з громадських організацій міста Дружківка, який ще в травні 2014 року приєднався до путінських головорізів.

СБУ
СБУ


Як писав раніше Знай.ua, у четвер, 11 жовтня, стало відомо про скандальне затримання співробітниками СБУ начальника митного поста "Рава-Руська" Львівської митниці.

працівники митниці
працівники митниці

Посадовця спіймали на великому хабарі, повідомляють ЗМІ із посиланням на прес-службу СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що начальник поста через посередника вимагав хабар з комерсанта за те, щоб не створювати штучних перешкод при митному оформленні товарів", – розповіли у СБУ.

СБУ
СБУ


Також Знай.ua писав про те, що українська влада повинна реформувати систему СБУ у відповідності до раніше взятих на себе зобов'язань.