У Донецькій області співробітники української контррозвідки під керівництвом Головної військової прокуратури знешкодили та затримали небезпечного бойовики терористичної організації "ДНР".

СБУ
СБУ

З'явилася інформація, що оперативники спецслужби затримали керівника однієї з громадських організацій міста Дружківка, який ще в травні 2014 року приєднався до путінських головорізів.

СБУ
СБУ

Перебуваючи в лавах терористів він брав активну участь у бойових діях проти сил АТО. Про це пишуть українські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік організовував "несення служби" на незаконних блокпостах путінських бойовиків, які перебували в Дружківці. Також він забезпечував озброєну охорону на так званих "виборчих дільницях" під час псевдовиборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

СБУ
СБУ

Після звільнення Дружківки силами антитерористичної операції учасник незаконних збройних формувань тривалий час переховувався від українських правоохоронців. Співробітники СБУ затримали бойовика в одному з населених пунктів Донецької області за місцем проживання його родичів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ватажок донецьких бойовиків Олександр Захарченко і так званий "міністр доходів" Олександр Тимофєєв за час війни в Україні встигли поповнити кишені на 24 мільярди рублів.

Про це повідомляє Telegram-канал "Незыгарь", посилаючись на власні джерела у слідчій групі. Так, в повідомленні йдеться, що розслідуванням справи Захарченка та його спільників займаються "московські ревізори": це Контрольне управління, Міністерство фінансів та Міністерство економіки.

Варто нагадати, що в Одесі, де останнім часом почастішали жорсткі атаки на проукраїнських активістів, активно зростають сепаратистські настрої. У місті події нагадують ситуацію з Донецьком і Луганськом, до того, як туди прийшли путінські бойовики.

Нагадаємо, Пореченков жорстоко поплатився за дружбу з бойовиками.

Як повідомляв Знай.uа навіть українські чинуші позаздрять: ватажки "ЛДНР" показали, як треба красти.

Знай.uа писав, і раді б тому, та гріхи не пускають: донецькі ватники "покаялися" в мережі.