У вівторок, 16 жовтня, в Ополі (Польща) на 21-річного водія таксі напала група місцевих жителів. Конфлікт почався відразу після того, як клієнти сіли до салону: всі були п'яні і поводилися агресивно, а коли дізналися, що водій - громадянин України, і зовсім злетіли з котушок, перейшовши на відкриті погрози.

В якийсь момент чоловікові набридло мовчки терпіти нападки. Він вийшов з авто і зателефонував у поліцію. В цю хвилину компанія вирішила, що буде дуже весело викрасти машину, в якій залишився другий телефон власника і всі його документи. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Так, особливо далеко п'яним викрадачам від'їхати не вдалося: незабаром двох затримали правоохоронці, які зафіксували нетверезий стан нападників. Третього розумника затримали в Кракові за декілька годин.

Двом чоловікам висунули звинувачення у неповазі на національному ґрунті, третій - за викрадення автомобіля. Кожному з компанії загрожує тюремне ув'язнення терміном до п'яти років.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 10 жовтня, близько 22:50 у Київській області на перегоні Фастів - Мотовилівка група вандалів розгромила вагон електрички № 6036 Фастів - Київ.

Варто нагадати, що в середу ввечері, 10 жовтня, в Херсоні невідомі обстріляли автомобіль Андрія Федоренка - помічника народного депутата від "Батьківщини" Юрія Одарченка.

Нагадаємо, невідомий відкрив стрілянину в центрі столиці. Двоє постраждалих у важкому стані. Стан пацієнтів важкий, чи зможуть вони вижити – поки невідомо.

Як повідомляв "Знай.uа" російські тюремники довели ув'язнених до бунту і затримують родичів. В прес-службі ФСВП стверджують, що безлади почалися після того, як "група негативно налаштованих засуджених спробувала схилити до непокори позитивно налаштованих засуджених".

Також "Знай.uа" писав, що неадекватні відвідувачі перетворили київське кафе на полігон, є постраждалі.