У соцмережі опублікували посмертне відео підготовки до польоту пілотів винищувача Су-27, який зазнав аварії, 16 жовтня у Вінницькій області під час спільних навчань з НАТО.

Останнє відео з пілотами винищувача з'явилось на сторінці у Facebookкомандування Повітряних Сил Збройних Сил України.

Су-27

На відео ми можемо побачити ще живих льотчиків та останній зліт камуфльованого в кольори українського стяга повітряного судна. Також показано зліт винищувача.

А вже за мить - трагедія.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

В кінці відео розміщена заставка в пам'ять про загиблого льотчика командира бригади в Озерному Житомирського району, військового льотчика І класу, полковника Івана Петренка, який віддав військовій авіації 25 років свого життя. Однак ім'я американського пілота на відео не згадується.

Нагадаємо, другим членом екіпажу розбитого винизувача Су-27 був військовослужбовець Повітряних сил Національної гвардії США.

Додамо, у середу, 17 жовтня, на військовому аеродромі Старокостянтинова учасники багатонаціональних навчань "Чисте небо - 2018" вшанували пам'ять загиблих пілотів літака Су-27УБ, виконавши навчально-бойовий політ.

Наразі слідчі вже знайшли та взяли покази близько 40 свідків жахливої трагедії в небі з винищуачем Су-27.

аварія літака

Нагадаємо, на місці падіння винищувача Су-27 знайшли "чорний ящик". Наразі експерти вивчають дані бортового самописця.

Як повідомляв раніше Знай.ua, інформацію щодо другого пілота командування ПС ЗСУ пообіцяли повідомити пізніше.

Також Знай.ua писав, що у мережі з'явилися перші кадри з місця аварії військового винищувача ЗСУ Су-27. Фотографії опублікувала мешканка села Уланів Хмільницького району Вінницької області.