З аеропорту "Бориспіль" не змогли вилетіти близько 200 пасажирів, які придбали квитки в Єгипет

Відомо, що рейс затримують Bravo Airways на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх. Повідомляється, що літак повинен був вилетіти ще три ночі 18 жовтня. На жаль цього не сталося, а змучені туристи залишаються в очікуванні свого польоту.


За попередньою інформацією, пасажири зайняли свої місця вчасно, після чого їх попросили покинути салон через несправність літака.
"Пасажирів посадили на літак, проте пізніше оголосили про технічну несправність і вивели всіх назад", - йдеться в повідомленні.


Рейс переносили кілька разів. Кожен з них обіцяли, що незабаром всі бажаючі зможуть зайняти свої місця. Спочатку говорили про виліт в шість ранку, потім в 9 і 10. У кінцевому підсумку на табло з'явилася інформація про те, що виліт запланований на 16:00.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Близько 200 пасажирів і досі перебувають в очікуванні літака, виліт якого на інформаційному табло постійно відкладається. Загалом пасажири чекають вже більше 12 годин. Серед туристів є близько 20 дітей", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, Ryanair розпродає копійчані квитки: ціни та напрямки.

Ірландський лоукостер Ryanair запускає розпродаж квитків. Тепер з Києва та Львова в Європу можна дістатися від 10 євро.

За даними перевізника, квитки за такою ціною можна придбати з Києва у Бидгощ, Гданськ, Краків, Познань, Стокгольм, Варшаву, Вроцлав, Братиславу та Вільнюс.


Як повідомляв портал "Знай.иа" бельгійська авіакомпанія в Україні: новий рейс з Києва до Брюсселя.


"Знай.иа" писав, ВСУ розгромили позиції бойовиків за лічені хвилини: красномовне відео.