Провідні психологи відзначають, що трагедія у Керчі була спланована далеко не хлопцем, проте виконана його руками.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, лікар-психіатр Наталья Шемчук відзначила, що для винесення остаточного рішення необхідно проаналізували життя молодика, зокерма і у навчанні.

Вона також додала, що судово-медичні експерти вже почали аналізувати соціальні мережі хлопця, його контакти та стиль життя.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Крім того відразу після цього компетентними органами будуть опитуватись всі свідки події та постраждалі. Далі будуть опитані вчителі, яка мають дати чітку характеристику особи хлопця та, як він проявляв агресію, якщо вона була.

Більше того вона розповіла також можливе проведення біопсії мозку для того щоб розуміти чи страждав молодик на різного роду психічні захворювання.

Психіатр вважає, що подібне може виникнути і зі здоровими людьми, які просто впали в певний стан. Однак, судячи по тому, що студент готувався до атаки, про психічні захворювання мова не може вестись.

"Я погоджуся з версією багатьох людей, які зараз займаються розслідуванням, що все-таки там був якись дорослий, - сказала Шемчук.

Разом з тим варто відзначити, що 17 жовтня опівдні в Керченському політехнічному коледжі прогриміли стрілянина і вибухи. Студент 4 курсу Владислав Росляков напав на своїх однокурсників і викладачів, а потім покінчив з собою.

У мережі з'явилося інтерв'ю з бабусею стрілка - Таїсією Росляковою.

Повідомляється, що про те, що її онук убив більше 10 осіб жінка дізналася лише від журналістів.

"Що Владик накоїв? Знаю, що щось погане. І що його більше немає в живих. Вчора слідчі були, перевернули всю квартиру. Питала у них, що онук зробив. Толком нічого не сказали, похмурі якісь були", - сказала вона журналістам.

Після того, як жінка дізналася, що Владислав застрелив 19 чоловік, вона не стрималася і ледь не втратила свідомість. Жінка довго не могла повірити, що це зробив її онук. Потім почала розповідати про те, яким пам'ятає онука.

"Знаєте, Владик такий добрий, чуйний, він завжди допомагав мені по господарству. Не те, що його батько. Папка його пив не просихаючи. І коли Владик був у п'ятому класі, мати взяла дитину і пішла від чоловіка на квартиру".

Жінка розповіла також про дивну поведінку онука за місяць до трагедії.

"Тиждень тому ми бачилися, настрій у нього гарний був. Правда, знаєте, що зараз мені здається дивним? Десь за місяць до всього цього, внук прийшов до мене і забрав всі сімейні фотографії. Витягнув їх з альбомів. До папки зайшов, у нього теж всі картки забрав. Сказав, що хоче їх перефотографувати і новий альбом".

Нагадаємо, знімки та історії невинних, які загинули у Керчі.

Як повідомляв "Знай.ua", Аксьонов зібрався шукати спільників студента-терориста.

Також "Знай.ua" писав, що керченська трагедія ризикує повторитися у будь-якому місті України вже завтра.

Теракт у Керчі: Повно трупів і десятки постраждалих