Відомий російський актор Дмитро Солодовник помер в 39 років.

Про це повідомляють ЗМІ.

Солодовник грав тут майже два десятиліття - з 1998 року. 40 років йому мало виповнитися 12 січня.

Дмитро Солодовник навчався в "Щепкинському" училище на курсі Ольги Соломіної - дружини Юрія Соломіна. Ще студентом його прийняли в трупу театру, де він зіграв 26 ролей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Широкому глядачеві Солодовник запам'ятався за ролями в серіалах і фільмах "П'ятницький", "Павутиння-3", "Сатисфакція", "Заповіт Леніна".

Разом з тим варто відзначити, що у свої 79 років пішов з життя відомий режисер Олександр Свєтлов.

Олександр Свєтлов був настільки відомим в Радянські часи, що ви напевно знайомі з його діяльністю.

Відомо, що прощання зі знаменитим кинодіячем відбудеться 20 жовтня о 12:00 в конференц-залі Будинку кіно. Інформація про смерть з'явилася на сайті Спілки кінематографістів Росії.

З біографії діяча зірки кіно знаємо, що він у 1967 році закінчив факультет Вдіку. За збігом обставин відразу ж після отримання диплома Свєтлов став режисером-постановником кіностудії "Мосфільм". Через кілька років вже професійно займався дубляжем фільмів.

Він зняв такі фільми, як "Бджоли і люди", "Морські оповідання", "Формула світла", "Рахунок людський», "Чегемский детектив» та інші.

У прес службі повідомили: на 80-му році життя не стало нашого друга і колеги — члена Спілки кінематографістів Росії, режисера ігрового кіно Олександра Михайловича Свєтлова. Про причини смерті поки нічого не говориться.

Нагадаємо, знаменитості розповіли, що бачили під час клінічної смерті.

Як повідомляв "Знай.ua", помер культовий український рок-музикант, його пісні кожен знає напам'ять.

Також "Знай.ua" писав, що дивом уціліла в ДТП з Зайцевою виклала розпачливий пост, українці не можуть стримати сліз.

У Москві помер відомий радянський актор Роман Карцев