Американський підприємець і колишній співзасновник легендарної корпорації Microsoft Пол Аллен помер у віці 65 років.

Про це повідомляє потрал Рoliteka із посиланням на відповідний допис корпорації.

“З глибоким жалем ми повідомляємо про смерть нашого засновника Пола Аллена, співзасновника Microsoft … Пан Аллен помер у понеділок вдень, 15 жовтня 2018 року, від ускладнень лімфоми в Сіетлі”, – йдеться в заяві заснованої ним компанії Vulcan Inc.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У компанії нагадали, що Пол Аллен познайомився з Біллом Гейтсом ще в школі і в 1975 році вони разом заснували компанію Microsoft. У 1983 році Аллен покинув Microsoft через проблеми зі здоров’ям. У нього виявили лімфому Ходжкіна.

Майже десять років тому, ще у 2009 році у Аллена виявили інший вид онкології лімфатичної системи – неходжкінський лімфом. Підприємець довго лікувався, однак рецидив хвороби стався у Пола два тижні тому, від чого він помер.

Окрім того, Аллен також володів двома професійними спортивними командами Seattle Seahawks і NFL Portland Trail Blazers.

Нагадаємо, на 74 році життя помер екс-міністр оборони, український політик Валерій Шмаров.

Про трагедію розповів на своїй сторінці в Facebook журналіст Нік Мірта.

Як повідомив журналіст, колишній міністр оборони України, доктор технічних наук, професор і екс-директор Аерокосмічного інституту Національного авіаційного університету Валерій Шмаров помер ще напередодні, у неділю, 14 жовтня.

Наразі про прични смерті не говорять, стало відомо лише, що останнім часом чоловік тяжко хворів.


Як писав раніше Знай.ua, помер легендарний борець ліги WWE Дон Лео Джонатан на прізвисько "Мормонський гігант". Спортсмен помер у Канаді у віці 87 років.

Повідомлення про смерть Джонатана підтвердила прес-служба WWE.

Джонатан був госпіталізований в серпні і з того часу перебував під наглядом лікарів.


Також Знай.ua писав про те, що 12 жовтня пішла з життя легендарна акторка Маргарита Юр'єва, яка протягом своєї кар'єри була дуже затребувана в різних амплуа.