Актор і комік Верн Тройер, найбільш відомий по ролі у фільмах про Остіна Пауерса і ролі в Гаррі Поттера, помер від отруєння алкоголем. Про це повідомляє TMZ, посилаючись на офіс судмедекспертизи округу Лос-Анджелес.

49-річний Тройер в квітні цього року був госпіталізований в критичному стані. Після відмови органів він помер, але причина смерті так і не було розкрито. Раніше вважалося, що Верн вчинив самогубство.

Актор довгий час боровся з зеленим змієм і навіть пройшов кілька курсів лікування від алкоголізму.

It is with great sadness and incredibly heavy hearts to write that Verne passed away today. Verne was an extremely...

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Geplaatst door Verne J Troyer op Zaterdag 21 april 2018

Верн Тройер, зріст якого складав 80 см, зіграв у картинах "Остін Пауерс: Шпигун, який мене спокусив" та "Остін Пауерс: Голдмембер". Роль клону Доктора Зло принесла йому світову популярність. Крім того, Тройер втілив образ гобліна Крюкохвата з банку Грінготтс у стрічці "Гаррі Поттер і філософський камінь".

Раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 5 жовтня, на 75-му році життя не стало легендарної актриси, Народної артистки України Неоніли Крюкової.

Про це її дочка Мирослава Барчук повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Пішла матуся сьогодні вранці. Дуже просимо помолитися за неї. Час і місце прощання повідомимо, як тільки буде відомо", - написала вона.

Що стало причиною смерті, поки що не з'ясували. 12 років тому актриса серйозно травмувала хребет, і з тих пір була прикута до ліжка. В її киноколлекції такі перлини, як "Кайдашева сім'я", "На Київському напрямку", "Пропала грамота". У 2008 році Неоніла Крюкова отримала звання Героя України.

Нагадаємо, пішов з життя народний артист, відомий одеський актор Роман Карцев. Він помер на 80-му році життя.

Раніше Знай.ua повідомляв, американський режисер і сценарист Одрі Уеллс померла на 59-му році життя.

Також Знай.ua писав, англійська ведучий і актор Джеффрі Хейс закінчив свій життєвий шлях на 77-му році життя.