Буквально недавно в мережі з'явилося відео з лікарні, куди доставили жертв кривавої автокатастрофи поблизу села Міла, в результаті якої трагічно загинула актриса Марина Поплавська.

Так, стало відомо, що постраждалі були госпіталізовані в одну з лікарень Боярки та в клініку «Борис». Кореспонденти відвідали медичний заклад, щоб дізнатися про стан потерпілих.

По приїзду до центральної районної лікарні Києво-Святошинського району з'ясувалося, що сюди було доставлено лише водія автобуса. Медики категорично відмовилися коментувати стан потерпілого. У свою чергу співробітники поліції, які чергували під будинком, також не володіли такою інформацією.

Проте вдалося поспілкуватися з напарником водія — Максимом. Варто відзначити, що його не було в машині на момент аварії.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Лежить, очі відкриті, він перебуває в шоковому стані. Я його знаю півжиття, ми возили Dizel Show неодноразово. Він досвідчений водій. Швидше за все, причиною стала технічна несправність» — розповів Максим.

Крім того, пізніше він додав, що водій автобуса отримав множинні травми, але у свідомості і дає свідчення слідчим. Після цього його відвезуть в Білу Церкву, де буде продовжено лікування. Це пов'язано з тим, що він і Максим живуть в цьому місті.

При цьому відомо, що зірок української гумористичної програми Dizel Show відвезли в одну з клінік «Борис». Про стан постраждалих на даний момент нічого не відомо, так як від будь-яких коментарів працівники лікарні відмовилися. Представник проекту також відмовився спілкуватися. Єдине, в лікарні все ж підтвердили, що артистів доставили в клініку.

Нагадаємо, на сторінці "Дизель шоу" в Facebook повідомили, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди під Києвом загинула актриса гумористичного шоу Марина Поплавська, ще двоє акторів - Яна Глущенко і Єгор Крутоголов - постраждали.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилися моторошні кадри з місця аварії, в якій загинула Марина Поплавська.

Також портал Знай.uа писав, чим прославилася одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу" Марина Поплавська.