школа
школа

Осінні канікули в школах 2018: названо остаточний графік

Незабаром київські школи спорожніють на один тиждень, щоб учні, їх батьки та вчителі змогли відпочити і набратися сил після двох місяців навчання. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням Міносвіти. У повідомленні говориться, що в першій чверті навчання триватиме до 26 жовтня. По 4 листопада включно, відповідальність за домашні завдання і прочитані книги, перекладається виключно на батьків. А з понеділка, 5 листопада, вчителі знову візьмуть школярів у свої обійми.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Путін, тремти: ЗСУ отримають нові супер ракети, які змітають все на своєму шляху

Українські військові отримають нову потужну зброю. З'явилася інформація, що українські захисники ближче до середини 2019 року отримають крилаті ракети "Вільха". Нові снаряди розробило конструкторське бюро "Луч". Нагадаємо, що випробування "Вільхи" успішно пройшли в 2017 році.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Українцям замість "покращення" знову впихнули комунальні тортури

Українські урядовці анонсували зміну правил, за якими громадянам оформлятимуть комунальну знижку. Про це заявив керівник директорату сім'ї та соціальної підтримки населення Міністерства соціальної політики Віталій Музиченко. Більш того, за словами Музиченко, критерій проживання в сім'ї в будинку понад 200 квадратів також не може служити показником, оскільки в радянський час "все будували під одним дахом", щоб заощадити.

Ernest Airlines
Ernest Airlines

Відомий лоукостер "підкине" українців до Європи за копійки: ціни та графік

Популярний італійський лоукостер Ernest Airlines подарує українцям новий маршрут. Лоукостер планує з 21 березня 2019 року відкрити ще кілька напрямків за маршрутами Харків-Рим та Київ-Мілан. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ. Також з'явилася інформація, що можливість придбати квитки за новими напрямами з'явиться вже наступного тижня. Так, ціна квитка стартує від 45 євро в одну сторону, ручна поклажа й податки входять у вартість.

Кубів
Кубів

У Росії великі неприємності: ще одна країна розширила санкції проти Кремля

Міністр економічного розвитку України Степан Кубів говорив з керівниками Канади про українських полонених в Москві і про провокації РФ в Азовському морі. Керівництво Канади підтримує свою думку про те, що потрібно посилити санкції проти Російської Федерації.