Слідство продовжує розплутувати таємничі мотиви убивства понад 20 людей у Керчі 18-літнім студентом Владиславом Росляковим.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на інформацію правоохоронних органів.

Як виявилося, напередодні нападу Владислав Росляков був помічений з чоловіками у військовій формі. Відзначається, що за місяць до розстрілу у навчальному закладі, Росляков придбав гвинтівку та набої.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Тоді його зняла камера відеоспостереження у місцевому мисливському магазині. А напередодні жахливої ​​розправи, хлопець зайшов у гості до бабусі, забравши усі сімейні фотографії. Відзначається, що стареньку Росляков відвідав в компанії двох чоловіків у військовій формі.

Окрім того, раніше в мережі повідомлялося, що для придбання зброї Владислав Росляков вкрав близько 20-ти тисяч рублів у своєї бабусі Таїсії.

А влітку цього року він успішно пройшов навчання в центрі підготовки поводження зі зброєю "Егіда" - в Сімферополі.

Нагадаємо, число загиблих в результаті вибуху і стрільби, які влаштував в коледжі в Керчі студент, зросла до 21 людини.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

Цю інформацію повідомили в медичних службах, передає ТАСС.

"Померла дівчина. Таким чином, загиблих стало 21" співрозмовник агенства

Теракт у Керчі
Теракт у Керчі


Як писав раніше Знай.ua, Владислав Росляков, який влаштувавс справжню бійню в Керченській політехнічному коледжі почав готуватись до злочину ще задовго до його втілення.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, слідчі вже з'ясували, що студент четвертого курсу коледжу Владислав Росляков почав приготування до небезпечних дій ще півтора роки тому.

Так, у розпорядженні силовиків вже є підтверджені дані, що хлопець тренувався підривати саморобні вибухові пристрої, поліція вже перевіряє поле на якому імовірно він проводив свої досліди. Наразі вже відомо, що воно розташоване поблизу будинку, де він проживає.


Також Знай.ua писав про те, що слідству може бути дуже цікавий чоловік, з яким вітався під час злочину організатор масового розстрілу в політехнічному коледжі Керчі Владислав Росляков.