Слідству може бути дуже цікавий чоловік, з яким вітався під час злочину організатор масового розстрілу в політехнічному коледжі Керчі Владислав Росляков. Можна припустити, що він, швидше за все, чекав на стрілка.

Про це заявив військовий кореспондент "Комсомольської правди" Олександр Коц у своєму Telegram-каналі. Таким чином експерт прокоментував публікацію нового відео побоїща в Керчі.

скріншот з видаленого відео

Варто відзначити той факт, що незабаром криваве відео, нак якому помітили підозрілу людину, видалили з проросійських сайтів "Вести.ру" і "Вести.Крым", а також з YouTube-каналу "Вести.Крым".

"Очевидно, що не показані найстрашніші кадри, де покидьок лупив по натовпу", - уточнив Коц.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому журналіст додав, що поки що ясно: "Росляков самостійно здатний попадати по людям з 20 метрів і при цьому не відкидає на спину віддачею через відсутність прикладу".

Владислав Росляков

Раніше повідомлялося, що українців потрясли нові деталі, які стали відомі справі про "керченського стрілка" Владислава Рослякова, який влаштував бійню в рідному коледжі. Як виявилося, з самого дитинства у хлопця почали проявлятися садистські нахили.

"Він маленький був дуже жорстокий. Він ловив котів, душив їх мотузками. Ми його весь час ганяли. А потім, коли вони (мати і батько Влада) розійшлися, він переїхав в іншу квартиру", - розповіла колишня сусідка Рослякова.

Нагадаємо, що страшна трагедія в окупованій Керчі могла бути заздалегідь ретельно спланованою, яку, ймовірно, могла вчинити злочинна група з кількох терористів.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі з'явилося відео з керченського коледжу під час кривавої бійні, що сталася 17 жовтня.

Також портал Знай.uа писав, що батько Влада Рослякова розповів слідчим, що в дитинстві хлопець хотів ходити в рейси і стати моряком, як дід. Але він не набрав прохідний бал і був змушений вступати в Політех. Відзначається, що батько Рослякова, як і мати, теж є глибоко релігійною людиною.