Прихід Ryanair повинен був змінити ситуацію на ринку авіаційних перевезень – принаймні, на це сподівалися більшість українців. Але не склалося: менеджмент компанії все ще остаточно не домовився із керівництвом аеропорту "Бориспіль" щодо умов співпраці. Тому наші земляки не гаять часу і шукають альтернативу. І їх, як виявляється, чимало.


Vueling

Vueling
Vueling


Всього за 55 євро ви можете злітати до Рима, і за 50 євро – до Барселони, скориставшись послугами іспанської авіакомпанії, другого за розміром перевізника в країни.

Vueling
Vueling

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Рейси здійснюються з аеропорту "Київ" (Жуляни).


Pegasus Airlines

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines


Турецький лоукост, спеціалізується на чартерах, але поступово переходить на регулярні маршрути, до Анкари та Стамбула.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines

Літає із Києва й Запоріжжя (від 25 євро), пропонує варіанти транзитних поїздок – зокрема, з турецьких аеропортів можна за 15 євро дістатися Тель-Авіва (Ізраїль) чи за 40 – єгипетського Шарм-ель-Шейха.


AZAL jet

AZAL jet
AZAL jet


Азербайджанський лоукост, здійснює рейси з Києва до Туреччини, Грузії, Казахстану, Таїланду, ОАЕ, Китаю, Ірану і США, акційні пропозиції, зазвичай, стосуються перельотів до Баку (від 25 євро – у вартість не входить багаж, але можна взяти на борт до 10 кілограмів ручної поклажі).


Yanair

Yanair
Yanair


З Києва та Одеси долетіти до Тбілісі, Батумі і Тель-Авіва можна швидко і комфортно, втім ціна вже не така приваблива: від 80 євро із "Жулян".

airBaltic

airBaltic
airBaltic


Латвійський перевізник, рейси – з Києва й Одеси, не так давно запропонував рекордно низькі ціни на перельоти із Києва до Риги – від 22 євро в один бік та від 49 – в обидва (на рейси з другої половини жовтня цього року до лютого наступного).

airBaltic
airBaltic

Трохи дорожчі квитки до інших столиць країн Балтії – Талліна та Вільнюса. До Копенгагена прямим рейсом можна долетіти за 60 євро.


AegeanAir

AegeanAir
AegeanAir


Компанія з Греції, часто проводить акції. Приміром, дістатися до Афін можна за 30 євро. Звичайна ціна при бронюванні за 8-10 місяців – 35 євро, харчування та перевезення багажу включено.

AegeanAir
AegeanAir


Важливо! Квитки краще шукати на бюджетних сайтах мінімум за шість місяців до вильоту, у новорічні свята та уїк-енди вартість вища.

Здешевити квитки для пасажирів лоукост-компаніям вдається за рахунок залучення додаткових обігових коштів задовго до здійснення рейсів (своєрідна позика), зниження вартості обслуговування польоту через використання дешевших аеропортів.


Дивіться: дешеві квитки лоукостів


Нагадаємо, авіакомпанія AirAsia анонсувала розпродаж квитків.
Як повідомляв Знай.ua, сотні пасажирів застрягли у київському аеропорту.
Також Знай.ua писав, бельгійська авіакомпанія запускає новий рейс з України.