Відома бельгійська компанія Brussels Airlines буде здійснювати рейси з Києва до Брюсселя, починаючи з середини осені 2018 року. На даний момент вона вже здійснює рейси в Європі, Азії, Африці і Північній Америці за 120 напрямами.

Однією з фішок компанії, завдяки якій вона стала відомою, є пакет Hi Belgium Pass. Він коштує 149 євро і включає переліт з різних європейських міст в Брюссель і назад, безкоштовну екскурсію у двох бельгійських містах і безлімітний проїзд у поїздах на території країни. Авіакомпанія належить до найбільшого альянсу компанії Star Aliiance і є дочірнім підприємством Lufthansa.

17 жовтня в міжнародному аеропорту Бориспіль зустріли перший літак компанії. Цілком можливо, що привабливий тариф Hi Belgium Pass стане доступним і для Києва.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У зв'язку з початком польотів Брюссельські авіалінії істотно знизили вартість квитків. На офіційному сайті можна придбати квитки на рейс туди-назад за вражаючою ціною від 67 євро. Ціни такі, як у лоукосту, але Brussels Airlines – далеко не лоукост.

Квитки доступні на рейси з листопада по березень. Варіантів досить багато (наприклад, 3-9 грудня, 8-10 лютого, 6-13 березня, 20-27 березня, але з вибором не варто зволікати). Ви можете провезти на борту літака тільки ручну поклажу. Але є плюс – її вага може досягати 12 кілограмів (зазвичай він не повинен перевищувати 8 кг).

Для порівняння: Міжнародні авіалінії України пропонують придбати квитки на ті ж дати, вартість яких вище приблизно на 40-70 євро.

"Знай.uа" розповідав про те, що з Києва в Грецію можна злітати за 76 євро

А також про цікаві факти про кращі авіалініях світу

На порталі "Знай.uа" повідомлялося, що на морі можна відмінно відпочити і в жовтні