Джузеппе Конте
Джузеппе Конте

"Троянський кінь": європейський лідер зажадав зняти санкції і повернути Росію до G8

Влада Італії в черговий раз запропонувала повернути Росію до світового клубу G8, незважаючи на невиконання Мінських угод. Про це заявив прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте. зокрема, він розповів, що Італія не заперечує, що Кремль повністю ігнорує виконання Мінських угод, однак тут же запропонував послабити антиросійські санкції.

Андрій Рева
Андрій Рева

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Мініст-дієтолог Рева знайшов собі співробітницю майже за 100 тис. грн: молода дівчина модельної зовнішності

Головний "дієтолог" країни, міністр соціальної політики України Андрій Рева, який заявляв, що українці занадто багато їдять, взяв собі заступницю, якій щомісяця платить 25 мінімальних зарплат. У міністра соціальної політики України Андрія Реви з'явилася помічниця - молода і симпатична Олександра Чуркіна. Зарплата Олександри становить 93 тисячі грн на місяць.

Жорстокі студентки змусили перелякану дитину зістрибнути з даху: відео не слабкодухих

У понеділок, 22 жовтня, стало відомо, що студенти Шар'їнського політехнічного технікуму в Костромської області (Росія) побили 15-річну першокурсницю, а потім змусили її вилізти з вікна другого поверху і стрибнути з козирка будівлі гуртожитку. В результаті падіння дитина пошкодив шию. Цей випадок привернув увагу російського Слідчого комітету. Відео інциденту опубліковано на сторінці "Моя Кострома" в соцмережі Вконтакті.

М'ясо та молочка на свята: що буде з цінами на продукти до кінця 2018 року

Тільки за останні дев'ять місяців 2018 року в Україні вартість продуктів зросла на 10%. При цьому зростання цін продовжується, адже в зимовий період продукти ростуть в ціні. Такий прогноз озвучив гендиректор Асоціації постачальників торговельних мереж, депутат Київської облради Олексій Дорошенко.

керченський теракт
керченський теракт

Стріляли четверо: очевидці стверджують, що "керченський стрілок" був не один

Владислав Росляков, якого звинувачують у розстрілі людей у керчинском коледжі, в результаті якого загинула 21 людина і понад 70 отримали поранення, насправді не єдиний, хто причетний до цього теракту. Очевидці трагедії вперто не погоджуються з версією Кремля і заявляють про кількох нападників.