Журналіст Аркадій Бабченко опублікував фото, на якому веселиться і добре проводить час з Олексієм Цимбалюком. В ході слідства його називали кілером Бабченко.

"Випити зі своїм кілером - безцінно. Спасибі, що живий. У мене похмілля", - написав журналіст на своїй сторінці в Facebook.

Выпить со своим киллером - бесценно. Спасибо, что живой. У меня похмелье.

Geplaatst door Аркадий Бабченко op Zondag 21 oktober 2018

У коментарях Баченка попросили розповісти про конфлікт у Керчі, але він відповів, що йому зараз не до цього.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У мене похмілля. Мені пофіг на міністрів зараз", - пише Аркадій.

Раніше повідомлялося, що відомий російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко в черговий раз прокоментував страшну трагедію, яка сталася в окупованій Керчі.

Аркадій Бабченко
Аркадій Бабченко

Про це він написав на власній сторінці в Facebook.
зокрема, журналіст зазначив, що ще задовго до окупації жителі Криму навіть не чули про слова теракт, тероризм, вибух, адже вони жили на вільній території. Проте з приходом диктаторського режиму Путіна все дуже змінилося, причому в гіршу сторону.

Аркадій Бабченко
Аркадій Бабченко

Крім того Бабченко зазначив, що відразу після анексії розмови про зброю, вбивства, війська та паради в Криму стали буденністю. Також свого вогнику додає і російська пропаганда, яка постійно ллється через федеральні канали і постійно переходить межі.

Geplaatst door Аркадий Бабченко op Donderdag 18 oktober 2018

"Двадцять п'ять років у Керчі навіть не чули ні про які колумбайнінгі і теракти. Потім приходить Росія. На півострові починається військова істерика. Паради, стрільби, флот, кругом фашисти. Зомбоящик цілодобово, роками, починає вливати прямо в мозок, минаючи розумові центри, істерику, агресію, ксенофобію, гідність, велич, фашизм-нацизм-фашизм, - зазначив журналіст.

Нагадаємо, Аркадій Бабченко зробив страшне пророцтво жителям Криму.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", з'явилися результати розслідування злому пошти та аккаунту у соцмережах Аркадія Бабченко.

Також "Знай.ua" писав, з'явилася "альтернативна" версія замаху на Бабченка.