Для оформлення субсидії в Україні не обов'язково особисто приходити на прийом.

Про це розповів міністр соціальної політики Андрій Рева.

Зокрема, скандальний міністр розповів, що для подання документів на отримання субсидії не завжди необхідно, щоб людина особисто приносила документи до управління соцзахисту.

Адже можна зробити подібні маніпуляції і в електронній формі шляхом подачі відповідної заяви.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"У нас існують різні можливості, щоб люди подавали документи на субсидію. Це може бути особистий прийом в управлінні соціального захисту населення, це може бути подача електронної заяви і декларації через сайт Міністерства соціальної політики. І людина може надіслати заяву і декларацію по пошті, це теж варіант, з яким вона може звернутися, підписавши всі необхідні документи", – пояснив Рева.

Разом з тим варто відзначити, що у мережі спливли нові "перли" скандального Андрія Реви, якого поза очі охрестили "міністром-дієтологом".

Виявляється, вітчизняні телеканали показали українцям неповну версію інтерв'ю Міністра соціальної політики Андрія Реви, боячись народного гніву. Про це в Facebook повідомив блогер Михайло Шнайдер, опублікувавши "перли" міністра, які лишилися за межами поля зору українців.

Виявляється, українці їздять на "непотребі" тому, що вони просто банально не розбираються в машинах:

"Виявляється нам показали не повну версію інтерв'ю! Ви тільки вдумайтеся що цей Цинічний Негідник говорить! У Андрія Реви запитали, чому німці їздять на нових Мерседесах і БМВ, а українці на десятирічних Ланосі і тридцятирічних Жигулях. "Все просто, відповів міністр, - жителі Німеччини є знавцями автотранспорту, а українці в машинах не розбираються, тому і купують третьосортне барахло", - цитує скандальний закид міністра громадський активіст.

Коли ж запитали, чому німці живуть, за статистикою, приблизно на 10 років довше за українців, Андрій Рева відповів:

Основною причиною є те, що українці не стежать за своїм здоров'ям.

А може причиною є низький рівень охорони здоров'я, слабка підготовки лікарів і жебрацькі пенсії, поцікавилися журналісти.

"Не верзіть дурниці - основне - українці мало відвідують поліклініки і не роблять вранці зарядку!", - відрізав Рева.

Нагадаємо, Гройсман дозволив українцям зробити "газовий" вибір.

Як повідомляв "Знай.ua", Кабмін знову змінив правила отримання субсидій, що потрібно знати простим українцям.

Також "Знай.ua" писав, що чиновники придумали, як не виплачувати субсидії.

Субсидії 2018: як отримати, хто має право і як будуть стежити за шахраями