Популярна в Україні приватна компанія, що здійснює перевезення посилок "Нова пошта" повідомила про зростання тарифів на свої послуги.

Через стрибок цін на пальне, компанія змушена підняти і ціни на 11-25%.
Зокрема, тарифи на відправку посилок з відділення до відділення вагою до 2 кілограмів зростуть з 18 до 20 гривень, вагою до 5 кілограмів — з 20 до 25 гривень, вагою до 10 кілограмів — з 25 до 30 гривень, вагою до 20 кілограмів — з 30 до 35 гривень.

посилки

Перевезення посилок, вагою від 20 до 30 кілограмів стане дорожчим на 10 гривень та складе 50 гривень. При цьому за кожен кілограм, що перевищує 30 кілограмів споживачу доведеться доплатити 50 копійок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми підвищуємо тарифи всього на 2-5 гривень на основні послуги вперше з серпня 2017 року, тоді як ціни на пальне, від якого і залежить вартість послуг, за цей період зросли на 8 гривень за літр", — повідомив директор "Нової пошти" Олександр Бульба.

Зазначимо, що вартість перевезення посилок в межах міста та області залишиться без змін.

Податки на посилки з-за кордону

Новий закон, який розглядають депутати ВР передбачає сплату податків за кожну четверту посилку, яку отримують українці з-за кордону.

Передбачається, що з 1 січня 2019 року за кожну четверту посилку, яка не перевищує вартості 150 євро, потрібно буде спрлатити мито, акцизний збір та ПДВ.

Нагадаємо, "Укрпошта" підяняла тарифи на свої послуги. Тепер за доставку листів та посилок доведеться сплатити на 30-40% більше.

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Нова пошта" вирішила відмовитися від поштоматів, які розташовувались у відділеннях ПриватБанку.

Також Знай.ua писав, що ЗМІ показали знімки бомби, яку відправили у посиці для екс-перзидента США Барака Обами.