У місті Хусті, що на Закарпатті вкотре страждають собаки, яких отруюють невідомі особи.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що нещасні тварини помирали у всіх частинах міста у страшних конвульсіях. Більше того тіла вбитих тварин досі лежать у середмісті.

У свою чергу місцеві журналісти провели власне розслідування та спробували довідатись, хто всіяв ціле місто трупами безневинних тварин. Зокрема, вони відзначають, що такі звірства у місті тривають вже третій тиждень підряд, а правоохоронці і досі не змогли вийти на слід злочинців.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

У свою чергу місцеві жителі відзначають, що здебільшого тварини помирають від отрути, які розкидують невідомі особи. Не цураються вони навіть розкидати небезпечні сполуки поблизу навчальних закладів, зокерма і дошкільних.

Разом з тим варто відзначити, що мережу підірвало відео героїчного порятунку бідолашного собаки від смертельних обіймів змії. Тварина вже не вірила у порятунок і повзуча гадина практично видавила з собаки життя. Однак дану ситуацію побачили підлітки, які гуляли поруч.

Діти озброїлися палицями і звільнили зневіреного пса. На відео видно, як рептилія обвила задні ноги тварини, а та безуспішно намагається скинути її.

Коли рятувальники зрозуміли, що палиці в сутичці зі змією марні, вони вирішили боротися з нею голими руками. В результаті змія відступила, а переляканий пес утік. Однак, за інформацією ЗМІ, невідомо де і коли це сталося.

Також варто додати, що в Грузії сталася дійсно зворушлива подія: 62-річний Георгій Березіані знайшов на вулицях Тбілісі свого пса Джорджа. Собака загубилася 3 роки тому і весь цей час Георгій намагався її знайти.

Останні 3 роки чоловік розвішував на вулицях оголошення з фотографією собаки і прогулювався пішки, сподіваючись знову зустріти чотирилапого друга. У той день йому зателефонував працівник оперного театру, сказавши, що бачив Джорджа поруч з будівлею. Березіані негайно поїхав до цього місця.

Коли Георгій знову зустрів свого собаку, той одразу ж упізнав його і кинувся в обійми. Така тепла і зворушлива зустріч кожного може вивести на емоції.

Судячи з жовтої кліпси, Джоржа вже раніше ловили працівники служби контролю за безпритульними тваринами. Його вакцинували, стерилізували і відпустили.

Нагадаємо, кішка врятувала 12-річного хлопчика від пожежі.

Як повідомляв "Знай.ua", штучний інтелект може створити будь-який знімок з нуляю

Також "Знай.ua" писав, що величезна черепаха окупувала причандали британки, слабкодухим не дивитися.

Жителі Кропивницького вийшли на протест проти масового отруєння безпритульних собак