У харківській школі досі не вщухають пристрасті довкола історії з тортом. Банальна на перший погляд річ набула чималого розголосу, користувачі активно висловлюють свою думку з цього приводу у мережі.


Інцидент розділив українців на два табори. Одні стали на сторону педагогів, натякаючи на їх важку працю, інші навпаки – говорять, що батьківський комітет давно забув про свої реальні повноваження і займається тільки поборами.


Вчительці, яка не відреагувала на знущання, активно радять шукати собі другу роботу, хоча за попередніми даними, їй і без того загрожує догана, або звільнення:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Нехай продає насіння на базарі", "Справжня вчителька повинна бути мамою, а не л*ярвою з відкритою кишенею", "хворі люди", "Боже, яка ницість", "Зазвичай діти добріші за дорослих, чому не знайшлося когось, хто б поділився?", "Заборонити треба різні побори, в тому числі – і привітання", "і навіщо таскати торти до школи? Хочеш пригостити дітей, запроси додому", "Яке дикунство, наскільки прогнила система", "А вчительці торт поліз у пельку?", - пишуть у коментарях.


Дивіться: Cкандал у школі Харкова


Нагадаємо, злощасний торт у харківській школі остаточно довів бідну дитину.
Як повідомляв Знай.ua, учениці відмовили у шматку торта, бо батьки не здали на нього грошей.
Також Знай.ua писав, дівчинку цинічно принизили в школі перед всім класом.