Старший сержант Олександр Котяш, 26-річний військовослужбовець прикордонних військ помер на Донбасі від кульового поранення. Про це повідомляє видання "Факти".

Хлопець помер 24 жовтня, а до 27 жовтня на його батьківщині, в Дубровицькому районі Рівненської області оголошено траур.

Раніше стало відомо, що глава "ДНР" Олександр Захарченко був убитий бомбою, додатково обладнаною міні-камерою, яка дозволяла ідентифікувати мета.

Після строкової служби в 2012—2013 роках Котяш служив у прикордонних військах за контрактом, у зоні бойових дій на Донбасі перебував з 2014 року. У молодого чоловіка залишилися батьки і двоє братів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше стало відомо, що на Донбасі російсько-окупаційні війська продовжують обстріл з мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. 24 жовтня обстріли велися в районі населених пунктів Катеринівка, Новолуганское, Кам'янка, Піски, Мар'їнка, Тарамчук, Павлопіль, Гнутово і Водяне.

Нагадаємо, раніше в Донецьку бойовики так званої "ДНР" заарештували високопоставленого чиновника часів Януковича.

Як повідомляють сепаратистські видання, колишній секретар міськради та екс-член Партії регіонів Сергій Богачов потрапив до рук так званого "МГБ".

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям розкрили справжні плани Кремля на "ЛДНР". Однією з основних завдань російської влади стає призначення на керівні посади "ЛДНР" так званих "ботаніків", які будуть зобов'язані інтегрувати Донбас до складу України.

Також "Знай.uа" писав, що путінські пси обстріляли українських героїв із забороненого вогню. впродовж 24 жовтня російські окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому ворог 2 рази застосував озброєння, заборонену Мінськими домовленостями.