Глава "ДНР" Олександр Захарченко був убитий бомбою, додатково обладнаною міні-камерою, яка дозволяла ідентифікувати ціль.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, за даними російських журналістів, у кафе, яке стало роковим для колишнього ватажка бойовиків було підкладено бомбу зі спеціально вмонтованою камерою, що дозволило ідентифікувати ціль.

Також вже відомо, що з самого початку Захарченко не мав направлятись до кафе "Сепар", проте рішення про зміну маршруту було прийнято спонтанно та неочікувано.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що раніше ліквідований ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко несподівано перестав бути героєм Росії. Місцеві ЗМІ починають визнавати, що терорист був пов'язаний зі злочинною діяльністю.

Зміну настрою в російському медіа-просторі помітив журналіст Денис Казанський, про що і написав у своєму Twitter.

Казанський показав нову статтю з російського видання "MK.RU" з дуже недвозначним заголовком "Новий прем'єр-міністр ДНР ліквідує злочинний синдикат Захарченка".

"Що і було потрібно довести. Через півтора місяці після вбивства Захарченка з'ясувалося, що це був ніякий не захисник Донбасу і не "Батя", а звичайний бандит зі своїм злочинним синдикатом. Російські ЗМІ через 4 роки погодилися з тим, про що ми весь цей час писали"

Користувачі в коментарях навіть не здивувалися такому різкому повороту подій. Багато хто писав, що теперішній главать терористів "ДНР" Денис Пушилин також незабаром стане "зрадником".

"А як же Батя поранений у бою за дебальцеве? Батя з Кобзоном в один мікрофон співав!!! З Батею прийшла прощатися ВсЯ народна республіка!!!", "Природно. Два злочинних синдикати на одному районі не уживуться ніколи", "Потім і Пушиліна оголосять злочинцем і злодієм негідником, инфа100%", "подивимося, що після похорону Пушилина скажуть а вони не змусять себе чекати будь-хто на цьому посту — смертник апріорі", "Так само і з Пиней буде… В рф завжди так", "Викриття культу особистості,у росциркі".

Нагадаємо, Януковичу готували тепленьке місце, але була б страшна бійня.

Як повідомляв "Знай.ua", у Путіна знову вибухнули мерзенними погрозами на адресу України.

Також "Знай.ua" писав, що генерал Наєв чітко вказав на вбивць Захарченко, Гіві і Мотороли.

Смерть Захарченка у ресторані "Сепар": бойовики знайшли "американський слід"