Президент-утікач Віктор Янукович, який під час кривавих подій на Майдані переховувався на території Російської Федерації, сьогодні може серйозно вплинути на відносини ОРДЛО та української столиці.

З'явилися пропозиції від колишніх регіоналів, які допускають, що екс-президент України цілком міг би очолити так звані "ДНР" та "ЛНР".

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Дане припущення прозвучало під час ефіру на одному з українських телеканалів від народного депутата фракції "Опозиційного блоку" Юрія Мірошниченка, пише портал "Політека".

"Якби Віктор Янукович очолив ці всі "ДНР"/"ЛНР" – це була б велика війна. Він цього не зробив. Я теж не знаю, чому не зробив", – сказав він.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Варто відзначити, що Мірошниченко протягом чотирьох років з 2010 по 2014 рік був представником Віктора Януковича у Верховній Раді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому путінськими бойовиками Донецьку тривають так звані акції "зачистки". У місті намагаються позбутися від усього, що пов'язане з колишнім ватажком "ДНР" Олександром Захарченком, під прицілом і його найближче оточення.

З'явилася інформація, що звільнений з посади так званий "директор ДП Донецька залізниця" Олег Калеватих, на його місці вже працює інша людина, а сам Калеватих "на підвалі". Про це пише видання "Дебальцеве online".

Варто нагадати, що українські військові отримають нову потужну зброю. З'явилася інформація, що українські захисники ближче до середини 2019 року отримають крилаті ракети "Вільха". Нові снаряди розробило конструкторське бюро "Луч". Нагадаємо, що випробування "Вільхи" успішно пройшли в 2017 році. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Нагадаємо, Росії не потрібні: жителі Донбасу в розгубленості, готові здатися.

Як повідомляв Знай.uа крах імперії Путіна: українець пояснив, як вплине Томос на Росію.

Знай.uа писав, українцям в одній картинці показали, як Донбас хоче повернутися до України.