З'явилася інформація, що на Донбасі в зоні проведення ООС ліквідовано небезпечного російського бойовика Віктора Берзіна під кличкою "Берсерк".

Починаючи з 2014 року він був найманцем в так званому "Першому слов'янському батальйоні". Про його смерть повідомив блогер Necro Mancer в Twitter.

"Бойовик був родом з міста Тольятті. З 2013-го перебував у Федеральному розшуку за підозрою в скоєнні незаконного обігу наркотиків у великому розмірі", - відзначається в "Миротворці".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто також зазначити, що на Донбасі самоліквідувався бойовик Роман Коровін з Горлівки, прізвисько "Рембо". Про його смерть повідомив український офіцер Анатолій Штефан "Штірліц".

"У НЗФ з 2014-го, організував мережу інформаторів в тилу, які передавали інформацію про українські підрозділи. Під впливом глоду кинув гранату в будинок товариша по чарці. Отримав термін у Дирляндии за замах. Днями самоліквідувався в лікарні за допомогою мотузки та шматочка мила. Не життя, а блокбастер з відомим результатом", - написав" Штірліц".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандально відомий проросійський пропагандист, британець Грем Філліпс поглумився над могилою лідера ОУН Степана Бандери у річницю смерті політичного діяча.

Відповідний відео ролик оприлюднив у мережі сам вандал. У німецькому Мюнхені він зірвав прапори з могили Степана Бандери і прикріпив до могильного хреста банер з цинічною написом про "українського нациста".

Варто нагадати, що поки вся Україна із завмиранням серця очікує надання Томосу про автокефалію, деяким росіянам це не дає спокою. Наш шанс отримати нарешті релігійну свободу одним з перших розлютив скандального актриса "Інтернів", який відкрито підтримував терористів так званої "ДНР" на Донбасі, Івана Охлобистіна.

У соціальних мережах він дозволив собі такі висловлювання в сторону українців, що навряд чи хтось насмілиться щось подібне: охрестив і "рабами", і "підданими", запевнив, що ми нібито у будь-якому випадку будемо виконувати всі накази Кремля. В тому числі і релігійні.

Нагадаємо, у анексованому Криму по тривозі підняли ракетників.

Як повідомляв Знай.uа на Донбасі знайшли бабусю, що відправляла українців на вірну смерть.

Знай.uа писав, нахабний щур Путіна проліз до СБУ.